Lukolle kovan luokan vahvistuksia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Rauman Lukko tiedotti perjantaina kahdesta merkittävästä sopimuksesta.

Rauman Lukko vahvisti perjantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että puolustaja Janne Niskala tekee paluun joukkueen vahvuuteen kolmivuotisella sopimuksella. Niskala on nähty Lukko-paidassa viimeksi kaudella 2004-05.

32-vuotias puolustaja kiekkoili viime kaudella KHL-joukkue Atlant Mytishchissä 38 ottelua tehoin 2+5=7. Seura purki miehen sopimuksen aiemmin tällä viikolla taloudellisiin ongelmiin vedoten.

Lukko on Niskalan kasvattajaseura.

– Tosi hyvät fiilikset, oikein odottaa, että pääsee uusien naamojen kanssa hommiin ja tutun kotiyleisön eteen. Syitä itse paluuseen on monia. Lukolla on kasassa hyvä joukkue ja tässä on nyt monta vuotta reissattu maailmalla ja aina kotiinpaluu on ollut mielessä. Nyt saatiin kaikki asiat loksahtamaan kohdilleen, joten on todella hienoa palata kotiin, Niskala kommentoi seuran tiedotteessa.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Raumalaisseura kertoi samassa tiedotustilaisuudessa kiinnittäneensä myös Joni Vesalaisen seuran taustajoukkoihin. Vesalainen vastaa Lukko-leirissä muun muassa seuran valtakunnallisista kumppanuussuhteista.

Aiemmin muun muassa JJK:n toimitusjohtajan pallilla viihtynyt Vesalainen aloitti uudet tehtävänsä SM-liigan leivissä huhtikuussa 2013. Hänen työnkuvaansa kuului myynnin vahvistaminen sekä uusasiakashankinta.

Vesalainen kuitenkin jätti tehtävänsä kesäkuussa 2014 vain reilun vuoden pestin jälkeen, kun hänen työnkuvansa kaventui Liigan myyntitoimien ulkoistamisen vuoksi.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut