Raumalla kuohuu - Lukon faniryhmä boikotoi kotiotteluita! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Rauman Lukon faniryhmänä tunnettu Raumam Boja -yhteisö on touhtunut seuran toimitusjohtajan ratkaisuihin.

Lukon faniryhmä Raumam Boja kertoo Facebook-sivuillaan aloittavansa boikotin koskien seuran kotiotteluita. Faniyhteisön päätös kumpuaa siitä, ettei Lukon toimitusjohtaja ole pitänyt kiinni faneille antamistaan lupauksista.

Faniryhmän mukaan Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala oli luvannut, että joukkueen hyökkäyssuunta vaihtuu seuraavalle kaudelle. Tämän takia faniryhmä rakennutti toiseen päätyyn uuden seisomakatsomon talkoohengellä.

Nyt toimitusjohtaja Rajala on kuitenkin pyörtänyt lupauksensa vedoten vastikää tehtyyn kävijäkyselyyn. Täten uusi fanikatsomo sijaitsee jatkossakin siinä kenttäpäädyssä, jonne Lukko hyökkää vain yhden erän ajan ottelussa.

– Kunnioitamme kyselyn tulosta ja jokaisella hallilla kävijällä on oikeus mielipiteeseensä. Emme kuitenkaan voi hyväksyä sitä, että seura ei pidä meille antamiaan lupauksia. Vähiten voimme hyväksyä sitä, että seuran toimitusjohtaja valehtelee medialle ettei mitään lupausta kannattajille ole annettu, kommentoi ryhmä tiedotteessaan.

Boikotin myötä faniryhmä ei aio olla läsnä tai aktiivinen Lukon tulevissa kotiotteluissa. Vierasotteluihin ryhmä aikoo kuitenkin matkustaa normaaliin tapaan.

– Meillä on tunne, että seurajohto on pettänyt meidät, eikä tätä fiilistä pääse pakoon. Jokainen voi kysyä itseltään, kohtavatko seuran arvot ja seuran ulospäin heijastama identiteetti oman arvomaailman, jos seuran toimitusjohtaja kohtelee seuran tärkeitä (?) sidosryhmiä ala-arvoiseen tyyliin, faniryhmä perustelee.

Kiinnostaako Esa Tikkasen nimikirjoituksella varustettu Edmonton Oilersin pelipaita? Voit voittaa sellaisen täältä! >>>

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut