Luleå - Färjestad 10.10.2013 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Onko Luleån kotipelivire liikaa Färjestadille?

Luleå – Färjestad, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,85 | 3,85 | 3,75 

 

 

Jääkiekon Ruotsin SHL:ssä pelataan tänään kaiken kaikkiaan kuudella pelipaikkakunnalla, Luleå saa erittäin mielenkiintoisessa huippuottelussa vastaansa Färjestadin. Kun kymmenen kierrosta on takana Ruotsin korkeinta sarjatasoa, Luleå löytyy sarjataulukosta viidenneltä sijalta, kun taas puolestaan Färjestad pitää majaansa kahdeksannella sijalla. Kaiken kaikkiaan Luleå on ollut äärimmäisen vakuuttava kotonaan, sillä viisi kotiottelua ovat toistaiseksi tuottaneet neljä voittoa ja vain yhden tappion. Maalinteossa Luleå on kotipeleissään onnistunut lähes parikymmentä kertaa.

Färjestadin kausi on tähän mennessä ollut yhtä vuoristorataa, sillä viimeksi kotonaan Färjestad hävisi Brynäsille 3-5 maalein, mutta toisaalta viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet kolme voittoakin. Färjestad on erittäin laadukkaalla joukkueella liikenteessä tälläkin kaudella, mutta on selvää, että Luleån kotietu on erittäin merkittävää tasoa Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla. Färjestadin vieraspeliesitykset ovat olleet positiivisiä, mutta nyt siihen saattaa hyvinkin tulla muutos.

Luleå on edelliseen kolmeen otteluun viimeistellyt peräti yksitoista maalia, joten se kertoo siitä, että tänään Färjestadin puolustus tulee joutumaan tiukan paikan eteen. Färjestadin puolustus ei vakuuttanut Brynäsiä vastaan käydyssä ottelussa lainkaan, joten siinä mielessä Luleå onkin täysin ansaitusti asetettu tähän otteluun ennakkosuosikiksi. Luleå on ollut vieläpä Färjestadille kotonaan erittäin vaikea vastustaja, sillä viiteen viime vierailuun Färjestad on vain kerran pystynyt Luleån voittamaan.

Veikkaussivut | Tuomas