Luleå - JYP 20.12.2013 | European Trophy

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

JYP metsästämään jo toista voittoa European Trophyn lopputurnauksessa.

Luleå – JYP, merkki 1, kerroin 1,70 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,70 | 4,50 | 3,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon European Trophyn lopputurnaus jatkuu tänään kahden ottelun voimin, illan ensimmäisessä ottelussa vastakkain asettuvat ruotsalainen Luleå sekä jyväskyläläinen JYP. Ottelussa alkaa olemaan jo finaalipaikka panoksena. Luleå pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa European Trophyn lopputurnauksen osalta, kun taas JYP pelasi jo eilen. JYP voitti eilen Djurgårdenin 1-3 maalein, mutta tänään vastustaja on täysin erilaista luokkaa. Puolustus oli JYPillä Djurgårdenia vastaan varsinkin ensimmäisessä erässä erittäin haparoivaa. Syy sille on suhteellisen helppoa löytää, sillä JYP on kärsinyt viime aikoina valtavista loukkaantumisongelmista. JYPiltä sivussa ovat useat erittäin tärkeät avainpelaajat eikä tilannetta helpota lainkaan se, että Jari Jääskeläisen ura päättyi yllättäen polvivammaan sekä Ramzi Abidin sopimus purettiin.

JYP pystyi lähinnä paremman materiaalinsa turvin nappaamaan Djurgårdenilta täydet pisteet, mutta samanlaisella peliesityksellä ei ole tässä ottelussa tiedossa mitään muuta kuin sivusta seuraamista. JYPin puolustus oli oman maalinsa edessä sen verran suurissa ongelmissa, että tänään on helppoa odottaa jyväskyläläisille lisää ongelmia. Toisessa erässä JYP aktivoitti pelaamistaan ja se alkoikin tuottamaan tulosta. On kuitenkin selvää, että JYPille on erittäin raskasta pelata toinen ottelu kahden päivän sisään. Yksikään seura European Trophyn lopputurnauksessa ei voi kestää sellaisia loukkaantumisia, joita jyväskyläläisseuralla on. JYPin pelaajisto on suoraan myöntänyt, että heidän tärkein tavoittensa on menestyä Liigassa. European Trophy on upea tapahtuma ja siitä tuleekin olemaan jatkossa monelle jyväskyläläiselle paljon hyötyä, mutta onhan Hurrikaaniryhmä joutunut pelaamaan lyhyen ajan sisään valtavasti otteluita.

Luleå lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti ennakkosuosikkina. Ruotsin Elitserienissä Luleå on kaiken kaikkiaan pelannut erinomaisesti. Kahteen edelliseen Elitserienin otteluun Luleå on viimeistellyt vaatimattomasti kahdeksan maalia. Linus Klasen on tälläkin hetkellä Elitserienin pistepörssin toisena. Niklas Olausson on tehnyt tähän mennessä hyvää taustatukea Luleån ykköshyökkääjälle, sillä hän on pistepörssissä sijalla kuusitoista. Luleå puolustaa erittäin tiiviisti ja näin ollen JYPin täytyy tänään nostaa omaa tekemisen tasoaan, jotta Hurrikaani voisi edes haaveilla voitosta. Luleålle ollaan tehnyt Elitserienissä vasta hieman yli seitsemänkymmentä maalia, joten vaikeaa tulee JYPille tänään maalinteko suurella todennäköisyydellä olemaan.

Veikkaussivut | Tuomas