Lupaava suomalaispakki loikkaa Kanadan junioriliigaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

OHL-joukkue Kingston Frontenacs hankki rivistöönsä suomalaisosaamista.

Muun muassa Pikkuleijonien rivistössä itselleen nimeä tehnyt Jarkko Parikka jatkaa uraansa Kanadan junioriliiga OHL:ssä. Vasta 16-vuotiaan suomalaispakin uusi seura on Kingston Frontenacs.

Pohjois-Amerikka ei ole Parikalle kuitenkaan mikään tuntematon paikka, sillä nuorukainen vietti viime kauden rapakon takana. Tuolloin hän pelasi juniorisarja USHL:ssä.

[ Tiistai-ilta vietetään Mestarien liigan karsintojen parissa, Besiktas-Arsenal! Expektin kertoimet: 5.25 | 3.60 | 1.65. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

– Jarkko pelasi alaikäisenä alle 18-vuotiaissa viime keväänä ja äskettäin Ivan Hlinka Memorialissa. Hän on pelannut Pohjois-Amerikassa jo vuoden ja siitä on hyötyä hänelle sekä meille, Frontenacsin vara-GM Darren Keily kommentoi.

– Me todella pidämme hänen kokonaispaketista ja pyrimme auttamaan häntä kehittymään jatkuvasti, Keily jatkoi.

Parikka on saanut kiekko-oppinsa Imatran Ketterän ja Lappeenrannan SaiPan juniorijoukkueissa. SaiPassa hän pelasi aina B-junioreihin asti ennen lähtöään Pohjois-Amerikkaan.

Parikka ei ole tulevalla kaudella Frontenacsin ainut suomalaispelaaja, sillä joukkue kalasteli aiemmin rivistöönsä myös Ässä-lupaus Juho Lammikon.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut