VIDEO: Maple Leafs maalivahti sylkäisee vahingossa jäänputsaajaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Kymmenien vuosien mittaisen seikkailun, elämän, aikana ihmisille ehtii sattua ja tapahtua monenlaista. Kysykää vaikka Toronto Maple Leafsin maalivahdilta Jonathan Bernieriltä.

27 – vuotiaalle kanadalaiselle Bernierille sattui todella koominen moka maanantai-iltana, kun Toronto Maple Leafs kohtasi NHL-kaukalossa Tampa Bay Lightningin. Vaihtopenkillä luukkuvahtina ottelussa istunut Bernier kuvitteli varmasti virkaveljensä, maalinsuulla pelanneen Garret Sparksin, pääsevän ottelun highlight-koosteisiin, mutta voi kuinka väärässä hän olikaan.

Vaihtopenkillä lungisti ottanut Bernier päätti pelikatkon aikana helpottaa oloaan heittämällä pienen räkäklimpin suustaan. Hänen huonoksi onnekseen sylkäisy sattui osumaan pahaa aavistamattomaan Tampa Bay Lightningin vapaaehtoiseen jäänputsaajaan, joka ei edes huomannut saaneensa hieman sylkeä päällensä. Bernier itse huomasi välittömästi mokansa, ja maalivahdin ilme oli sen mukainen! Taattua mokakooste materiaalia:

Itse, vajaan 20 000 silmäparin edessä pelattu, ottelu päättyi Tampa Bayn 3 – 0 voittoon. Yksi ottelun hahmoista oli Tampa Bayn maalinsuulla 34 koppia ottanut jenkkivahti Ben Bishop.  Tampan Valtteri Filppula ei yltänyt ottelussa tehopisteille. Torontoa edustava Leo Komarov sen sijaan on sivussa joukkueensa kokoonpanosta toistaiseksi alavartalovamman vuoksi.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

Useat NHL-seurat suomalaisen KHL-tähden perässä

VIDEO: It`s Teuvo Time!