Lyon - Evian TG 26.1.2014 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Lyonin huikea pelivire Evian TG:n kustannuksella?

Lyon – Evian TG, merkki 1, kerroin 1,52 Expekt
Lyon – Evian TG (+1), merkki 1, kerroin 2,32 ComeOn

Expektin kertoimet otteluun 1,52 | 3,90 | 6,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Lyon sekä vieraaksi saapuva Evian TG. Ranskan korkeimmalla sarjatasolla pelataan tänään yhteensä kolme ottelua. Lyon lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti suurena ennakkosuosikkina, sillä Lyon on viime aikoina ollut huikeassa pelivireessä sekä toisekseen joukkueiden välinen materiaaliero on valtava kotijoukkueen eduksi. Lyonin alkukausi meni täysin piloille ja edelleenhän Lyon on sarjataulukossa vasta kahdeksantena, mutta viime otteluissaan kotijoukkue on ollut huikea. Seitsemän edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan Lyonille tuottaneet vaatimattomasti kuusi voittoa. Edellisessä ottelussaan Lyon voitti Cupin taistossa surkean alasarjajoukkueen, mutta muutenkin kotijoukkue on pystynyt pelaamaan materiaalinsa edellyttämällä tasolla.

Evian TG on muuttunut kuin hetkessä kriisijoukkueeksi, sillä vierasjoukkueen edellisestä voitosta alkaa olla valtavasti aikaa! Evian TG on pystynyt kylläkin vakiinnuttamaan paikkansa Ranskan korkeimmalla sarjatasolla, mutta viime aikoina vierasjoukkueella on ollut todella vaikeaa. Viimeksi Evian TG pelasi Rennesin vieraana maalittoman tasapelin. Viiteen edelliseen otteluun vierasjoukkue onkin pystynyt yhteensä viimeistelemään ainoastaan kaksi osumaa. Evian TG:n vierassaldothan ovat todella kurjaa katsottavaa, sillä matkapeleissään Evian TG ei ole saanut mitään aikaan. Kymmeneen vierasotteluun Evian TG on kaiken kaikkiaan pystynyt saalistamaan säälittävät kaksi voittoa. Kuusi tehtyä maalia vieraissa kertoo siitä, että matkapeleissään Evian TG:llä on ollut käytännössä jatkuvasti ongelmia maalinteon kanssa. Vierasjoukkueen kannalta on hyvä asia, että suuria loukkaantumissumia ei tällä hetkellä ole, mutta muutama pelaaja on sivussa siitä huolimatta Evian TG:n avauskokoonpanosta. Tarkemmin sanottuna sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta ovat Modou Sougou sekä Eric Tie Bi.

Lyon voidaan näillä peliesityksillä nostaa sellaiseksi joukkueeksi, joka tulee vielä nostamaan hurjasti omaa sarjataulukon sijoitustaan. Lyon on tosissaan tällä hetkellä vielä kaukana kärkisijoituksista, mutta kotijoukkue on matkalla täysin oikeaan suuntaan. Itseasiassa Lyonin tilannetta parantaa sekin, että kotijoukkueella on vain muutamia pelaajia sivussa tästäkin ottelusta. Näin ollen valtavat ongelmat loukkaantumisten suhteen eivät ole Lyonin tekemistä häiritsemässä. Esimerkiksi viidentenä oleva Nantess on ainoastaan kaksi pistettä Lyonia edellä, joten siinä mielessä Lyonilla olisi loistava mahdollisuus nostaa itsensä jopa viiden parhaan joukkoon. Evian TG olisi kotonaan täysin eri joukkue, mutta vieraissa mahdollisuudet ovat vähissä. Tasoituksellakin Lyonia kelpaa lähteä pelaamaan, sillä kotijoukkue pelaa juuri sillä tasolla mikä heidän materiaalinsa edellyttää.

Veikkaussivut | Tuomas