Lyon - Nice 10.8.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/09/2013
Jaa tämä...

Nappaako Lyon liiga-avauksessa Nizzalta kolme pistettä?

Lyon – Nice, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,76 | 3,45 | 4,75 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, uuden kauden ensimmäinen ottelukierros tarjoaa monta mielenkiintoista kohtaamista ja yksi niistä on ilman muuta Lyonin sekä Nizzan välinen kohtaaminen. Lyon lukeutuu kaudesta toiseen Ranskan liigan jättiläisiin, mutta tällä kertaa tilanne on itseasiassa hieman muuttunut. Lyon lukeutuu materiaaliltaan vain ylempään keskikastiin, sillä PSG sekä Monaco ovat ilman muuta tällä kaudella muita edellä. Joka tapauksessa nyt vieraaksi saapuva Nizza pelasi viime kaudella erinomaisesti, mutta valitettavasti Nizza tunnetaan kotiriippuvaisena joukkueena. Nizzaa ei voi yhtään lähteä aliarvioimaan, mutta on selvää, että Lyonin tulee tälläiset vastustajat etenkin kotonaan voittaa.

Lyon nappasi jatkopaikan Mestarien liigan karsinnoissa sveitsiläistä Grasshoppersia vastaan, joten siinä mielessä Lyonin valmistautuminen uuteen Ranskan liigan kauteen on sujunut hyvin! Lyon voitti ensin Grasshoppersin kotonaan 1-0 maalein ja puolestaan Sveitsissä Lyon olikin jo parempi 0-2 lukemin. Lyon on kesän aikana pelannut paljon harjoitusotteluita huippujoukkueita vastaan, joten kaiken luulisi Lyonin osalta olevan kunnossa. 

Nizzalla on kesän aikana ollut valtavia maalinteko-ongelmia, mutta toisaalta sitä ei voida pitää suurenakaan yllätyksenä, sillä Nizzan materiaali on tälläkin kaudella selkeästi Lyonin vastaavaa perässä! Nizza pelasi viimeiseksi jääneessä harjoitusottelussa maalittoman tasapelin Athletic Bilbaota vastaan. Sitä ennenhän Nizza hävisi 0-1 maalein Laziota vastaan. Kaiken järjen mukaan Lyon tulee kautensa avaamaan voitolla. Lyon on hyvä valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas