Lyon - Real Betis 28.11.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Real Betisin karmeat puolustusongelmat Lyonin vieraana?

Lyon – Real Betis, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,85 | 3,45 | 4,35

 

 

Espanjalainen Real Betis matkustaa illan ensimmäisessä tv-ottelussa Ranskaan Lyonin vieraaksi. Kahteen edelliseen otteluun Real Betisille ollaan viimeistelty käsittämättömästi kahdeksan maalia, joten vierasjoukkueen puolustukseen ei löydy tällä hetkellä luottoa lainkaan. Jalkapallon Eurooppa liigassa ratkaisut lähenevät, mutta Real Betis on jättänyt itsestään sellaisen kuvan, että Lyon voidaan huoletta nostaa tässä ottelussa jopa suursuosikin asemaan. Real Betis johtaa tätä lohkoa vielä toistaiseksi, mutta tuskin johtaa enään illan päätteeksi. Lyonin on tänään voitettava, sillä se on ainoa keino nousta vielä mukaan lohkovoitosta taisteluun. Tasapelillä Lyon ei tee tässä ottelussa yhtään mitään, joten se on hyvinkin helposti sanottuna tulos tai ulos -meiningillä kotijoukkue liikenteessä.

Real Betis hävisi viimeksi Sevillan vieraana 4-0 maalein ja tosissaan kahteen edelliseen otteluun Real Betisille ollaan viimeistelty kahdeksan maalia! Onhan Real Betisin otteluohjelma ollut kieltämättä haastava, mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että vierasjoukkueen puolustus on jättänyt itsestään erittäin heikon kuvan. Sevillan vieraana ottelu ratkesi jo ensimmäiselle puoliajalle Sevillan viimeisteltyä kaksi maalia ja Real Betisin keskittyessä vain varoitusten hankkimiseen. Real Betisin puolustus on toisaalta pitkin kautta etenkin vieraissa ollut erittäin epätasainen. Edellisessä Eurooppa liigan vierasottelussa Real Betis kylläkin voitti Guimaraesin 0-1 maalein, mutta viisi edellistä vierasottelua sisältävät myös esimerkiksi murskatappion Atletico Madridia vastaan 5-0 numeroin.

Lyon jäi viimeksi yllättäen Ranskan liigassa kotonaan tasapeliin Valenciennesin kanssa 1-1 maalein, mutta joka tapauksessa Lyon tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena. Lyon puolustaa kotonaan erittäin vahvasti, joten maalinteko ei tule tänään Real Betisille olemaan lainkaan niin yksinkertaista. Lyon on kotonaan tottunut pitämään vastustajat hyvin poissa maalipaikoilta. Esimerkiksi edellisestä viidestä kotiottelustaan Lyon on yhteensä päästänyt vain kolme maalia. Se on kaiken kaikkiaan erinomainen suoritus. Lyon on pelannut läpi alkukauden äärimmäisen vähämaalisia otteluita ja todennäköisesti tänäänkin tiedossa on maalin peli suuntaan tai toiseen, vaikka vierasjoukkueen puolustus onkin itsensä viime otteluissaan nolannut. Lyon lähtee kotonaan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Lyon on vahvoilla nappaamaan vähämaalisessa ottelussa voiton esimerkiksi 1-0 tai 2-1 numeroin.

Veikkaussivut | Tuomas