Lyon - Real Madrid 22.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 22/02/2011
Jaa tämä...

Mestarien liigan neljännesvälierät. Lyon – Real Madrid 22.2 klo 21.45

 

Merkki 2, Kerroin 1.95 Betsafe

Lyon ja Real Madrid kohtaavat toisena vuonna peräkkäin samaisessa Mestarien liigan neljännesvälierissä. Viime vuonna Lyon voitti tiukan ottelusarjan maalein 2-1. Real Madrid ei ole päässyt kuuteen vuoteen neljännesvälieriä pidemmälle. Onko jokin muuttunut edellisvuosista? Kyllä, “The Special One”.

Olit sitten meedio tai fakiiri, et varmasti pääse Mourinhon pään sisään. Aivan huikean valmentajauran saavuttanut 48-vuotias José Mourinho johdattaa La Ligan Realin tästä parista helposti jatkoon. Realia ei kiinnosta miten Mourinho valmentaa. Tulosta pitää tulla.

Real Madridin loukkaantumislista on tällä hetkellä lyhyt. Ainoa tärkeä pelaaja joka puuttuu on Argentiinan Gonzalo Higuain, mutta Real on joutunut tulemaan toimeen ilman häntä jo pidemmän aikaan. Taktiikoita on vaikea lähteä arvailemaan, koska José:lla vaihtoehtoja on monta. Jos Realilla on kolme pelajaa keskikentän pohjalla se tarkottaisi Di Marian penkittämistä, jota en usko. Di Maria on pelaannut pari edellistä ottelua todella hyvin.

Lyon on todella ailahteleva joukkue. En tiedä mistä johtuu heidän hyvin usein toistuva pelitasonromahdus varsinkin vieraskentillä. Lyonilta tulee puuttumaan erittäin todennäköisesti Lisandro Lopez, mikä ei varmasti ainakaan helpota Lyonin urakkaa päästä jatkoon. Lyonin taso ei riitä kotikentälläkään Realia vastaan. Edes Ranskan maajoukkueessa pelannu maalivahti Hugo LLoris ei pysty pysäyttämään Euroopan menestyneintä seuraa.

Viimesimmät kolme ottelua: Lyon

18.2 Nancy (K)                  4-0 VOITTO

12.2 St. Etienne (V)           1-4 VOITTO

6.2 Bordeaux (K)                0-0 TASAPELI

Viimesimmät kolme ottelua: Real Madrid

19.2 Levante (K)                2-0 VOITTO

13.2 Espanyol (V)              0-1 VOITTO

6.2 Real Sociedad (K)        4-1 VOITTO

Ottelun ratkaisijat

Cristiano Ronaldo. Moni pitää häntä hyvänä, minä parhaana. Hänen itseluottamus hipuaa Mourinhon tasoa ja se tekee hänestä parhaan. Nopea, röyhkeä ja loistavat molemmat jalat kuvaavat portugalilaista parhaiten. Uskon, että Lyonin jokainen puolustaja tulee saamaan keltaisen kortin ensimmäisessä osaottelussa. Niin vaarallinen Cristiano on kärjistettynä.

Pepe. Siitä huolimatta, että hän on joidenkin mielestä täysi pelle tai paljon muutakin, on hän aivan huikea toppari. Suomea vastaan tehdyt pellehypyt ja Getafea vastaan tapahtunut pimahdus on painunut suomalaisten monien mieleen. Minun mieleeni on painunut huikeat katkot, hyvät nousut ja asenne, jolla hän lähtee jokaiseen peliin. Pepe on vähän aikaan sitten toipunut loukkaantumisesta, mutta on täydessä iskussa.

José Mourinho. Nyt on Realilla hyvä nippu kasassa ja vaihtoehtoja löytyy jokaiselle pelipaikalle. Nyt pitää löytää ne oikeat kuumat pelaajat. Kukapa muu valmentaja ne löytäisi paremmin kuin itse José?

Veikkaussivut | Neukka

Pelaa Nordicbetilla