Lyon - Toulouse 5.12.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Jatkaako Toulouse alkukauden suurimman epäonnistujan alamäkeä?

Lyon – Toulouse, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 2,00 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,80 | 3,40 | 4,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Lyon sekä vieraaksi saapuva Toulouse. Sarjataulukossa Lyon on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Toulouse löytyy sijaa alempaa. Lähtökohdat tähän otteluun ovat vähintäänkin mielenkiintoiset. Syitä siihen löytyy muutamakin kappale. Ensimmäinen syy on tietenkin se, että Lyon on ollut surkea. Lyon on materiaaliltaan Ranskan liigan laadukkaimpia, mutta tällä kaudella homma ei ole toiminut. Edellisellä kierroksella PSG murskasi Lyonin vaatimattomasti 4-0 numeroin. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet Lyonille vain kaksi voittoa, mutta toisaalta erittäin laadukkaasta ryhmästä on silti kysymys.

Toulousella on alla upea 5-1 maalein voitto Sochauxista ja se onkin tuonut varmasti vierasjoukkueeseen valtavasti lisää virtaa sekä itseluottamusta! Toulouse on menettänyt alkukaudella valtavasti pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan, mutta viime kierroksen murskavoitto on tuonut tosissaan paljon uutta virtaa vierasjoukkueeseen. W. Ben Yedder oli aivan huikea edellisellä kierroksella viimeistellen kolme maalia. Toisaalta onhan se ikävä asia, että Toulousen paras maalintekijä on viimeistellyt viisi maalia ja kyseessä on juuri edellä mainittu pelaaja. Lisää maalintekoon pystyviä pelaajia vierasjoukkuekin kaipaa, mutta toisaalta nyt ketsuppipullo on ainakin avattu.

Lyonin tilanne sairaslistan osalta ei ole lainkaan parasta mahdollista tilannetta nähnytkään, mutta toisaalta sekin saattaa vain lisätä sitä todennäköisyyttä, että maaleja tullaan tässä ottelussa näkemään. Tärkeistä pelaajista Lyonilla sivussa ovat Jimmy Briand, Yassine Benzia sekä Mouhamadou Dabo. Etenkin Jimmy Briandin poissaolo on selkeä takaisku kotijoukkueen hyökkäykselle. Toulousen sairaslistahan on puolestaan tärkeiden pelaajien osalta täysin tyhjä, joten vierasjoukkueen keskittyminen sekä valmistautuminen tätä ottelua ajatellen on sujunut todennäköisesti hyvin. Lähtökohtaisesti yli 2,5 maalista tarjotut kertoimet nousevat hienoiksi pelikohteiksi.

Veikkaussivut | Tuomas