VIDEO: Maalivahdiksi pukeutunut mies ryösti olutta yön pikkutunneilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Kun oikein ikeniä kuivaa ja tekee mieli bisseä, niin silloin sitä on saatava hinnalla millä hyvänsä. Siinä ei kauppojen aukioloajat ja päälle olevat varusteet paljon paina, kun hätä on suurin. Näin ainakin paikallinen rosvo Kanadassa näyttää ajatelleen, kun mies ryösti olutta Manitobalaisesta myymälästä lätkä maalivahdin varusteisiin pukeutuneena, kyllä maalivahdin varusteisiin pukeutuneena!

Winnipegin paikallisuutisissa tapauksesta uutisoitiin seuraavanlaisesti: ” …Pian sen jälkeen maalivahti, luit oikein maalivahti, tuli sisään liikkeeseen ja auttoi ensimmäistä murtovarasta kantamaan ulos liikkeestä useita olutpäckejä. Varasta voidaan kuvailla keskikokoiseksi mieheksi, jolla oli yllään maalivahdin patjat, kilpi, räpylä sekä maalivahdin maila. Mies oli täysin valmis pelaamaan. Harmi ettei paikalla ollut yhtään erotuomaria, jotta varasteleva maalivahti olisi voitu heittää hetkeksi aikaa jäähyboxiin miettimään tekojaan.”  Poliisi ei ole vielä tavoittanut varkaita. Mikäli sinulla on tällä hetkellä tuttuja Kanadassa niin ota yhteyttä ja kysy, että onko hän kenties tallentunut alla olevalla ryöstövideolle?

 

Ja ai niin, maalivahtivarkaan matkaan lähteneet kaksi koppaa olutta olivat merkiltään muuten Budweiseria. Niin ainakin Yahoo Sportin tarkkasilmäinen toimittaja tietää kertoa.

Lue myös:

VIDEO: TÄLTÄ NÄYTTÄISI JOS ZLATAN OLISI YHTÄ JUMALAINEN KADULLA KUIN KENTÄLLÄKIN

NHL:SSÄ TEHTIIN KESKIVIIKKONA HISTORIALLINEN VALMENTAJASOPIMUS