VIDEO: Suomi jäi täysin jalkoihin Puolaa vastaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Huuhkajien tilanne on hyvin huolestuttava.

Suomen jalkapallomaajoukkueen uuden päävalmentajan Hans Backen urakka on alkanut tuloksellisesti pahimmalla mahdollisella tavalla. Ruotsi- ja Islanti-tappioiden jatkoksi Huuhkajien uusi käskijä sai tililleen myös murskahäviön Puolalle maalein 5-0.

Kolmessa ottelussa Backen alaisuudessa Suomi ei ole saanut palloa kertaakaan maaliverkkoon. Lauantai-iltana Wroclawissa Huuhkajat eivät itseasiassa edes olleet lähellä maalinteon onnistumista.

Puola selvitti paikkansa EM-lopputurnaukseen sijoittumalla D-karsintalohkossa toiseksi ja punavalkoiset pelasivat kotonaan 18 kerran peräkkäin kotiyleisön edessä tappiottoman kamppailun.

– Tämä oli karu startti. Ensimmäinen puoliaika oli lähes painajainen. Meillä oli suuria vaikeuksia laitojen puolustamisessa, Backe kertoi.

– Hemmetin huono tulos. Pitää olla kuitenkin kärsivällinen, koska meillä on menossa uudenlainen prosessi, kun on uusi valmentaja ja vähän uusi pelifilosofia, puolestaan Tim Sparv totesi.

Sparvin mukaan oli helposti nähtävissä, että että puolalaisilla itseluottamus on korkealla.

– Puolalla on kasassa hyvä joukkue, enkä ole lainkaan yllättynyt, että he ovat mukana Ranskan EM-kisoissa ensi kesänä. Pakko myöntää, ettei tässä pelissä nähty niitä asioita, mitä haettiin.

Katso ottelun maalikooste alta:

 

Jalkapallon maaottelut jatkuvat, kun Romania kohtaa tänään illalla huippumielenkiintoisessa kamppailussa Espanjan. Kamppailusta pääset lukemaan kattavan vihjeen tästä.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Englantilaisella sensaatiojoukkueella riittää vientiä ensi kesänä
VIDEO: Saksalaisjätti osti suomalaishyökkääjän HJK:lta

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa