Olli Määttä haluaa unohtaa vastoinkäymiset - "Keskityn tulevaisuuteen"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Olli Määtän viime kausi NHL:ssä oli erittäin raskas, sillä suomalainen ehti pelaamaan ainoastaan 20 ottelua Pittsburghin paidassa. Määtältä leikattiin syksyllä kasvain kilpirauhasesta, mutta sitkeä pelimies palasi vakavan sairauden jälkeen kehiin. Loppukausi meni kuitenkin pilalle olkapäävamman ja sikotaudin vuoksi.

20-vuotias puolustaja ei kuitenkaan aio enää muistella menneitä, sillä keskittyminen on jo tiukasti tulevassa kaudessa.

– Haluan jättää menneet asiat taakseni ja keskityn vain tulevaisuuteen. Haluan olla kunnossa harjoitusleirillä ja tulevan kauden alkaessa. Tunnen itseni päivä päivältä terveemmäksi ja paremmaksi. Pyrin rakentamaan lihaskuntoani ja terveyttäni, jotka heikkenivät, kun jouduin olemaan neljä kuukautta sivussa kaukalosta, Määttä kertoi NHL.com-sivustolla.

Määttä vakuutti Penguins-paidassa kaudella 2013-2014, jolloin suomalainen pelasi runkosarjassa 78 ottelua ja tehtaili 29 tehopistettä. Viime kausi meni pilalle, mutta Määttä ehti silti iskeä 20 pelissä tehot 1+8=9.

Toivotaan, että huippupakki saa pelata ehjän kauden NHL-jäillä – Määttä on sen todellakin ansainnut.

Lue myös:

Saipa jatkoi jenkkihyökkääjän sopimusta!

KooKoo vahvisti Tappara-hyökkääjän sopimuksen!

Muista myös käydä katsomassa jalkapallon Gold Cup- vihjeet, ja lyömässä vetoa suosikkisi puolesta esimerkiksi Unibetin sivuilla.