Maccabi Electra - Crvena Zvezda 24.10.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Ärsytetty israelilaisjätti isännöi Crvenaa Euroliigan kamppailussa.

Maccabi Electra – Crvena Zvezda (+9,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,15 | 5,75 

 

 

Koripallon Euroliigassa pelataan tänään viisi ottelua, Israelin illassa yhteen iskevät Maccabi Electra sekä vieraaksi saapuva Crvena Zvezda. Molemmat joukkueet avasivat urakkansa Euroliigan osalta tappiolla, sillä Maccabi Electra hävisi tiukassa ottelussa 84-80 numeroin Laboral Kutxaa vastaan. Crvena Zvezda hävisi omassa avausottelussaan Lokomotiv Kubanille 87-84 lukemin. Materiaaliltaan Maccabi Electra on äärimmäisen laadukas ja joukkueiden välinen tasoero onkin hurja Maccabi Electran eduksi. Israelilaisjätti tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena ja tälläkin kaudella Euroliigassa kotijoukkue on nostettu seitsemän suurimman mestarisuosikin joukkoon.

Maccabi Electra ei ole kotonaan tottunut häviämään otteluita, sillä kymmenestä edellisestä kotiottelustaan Maccabi Electralla on alla vaatimattomasti yhdeksän voittoa! Maccabi Electra voitti muutama päivä sitten Israelin liigan ottelussa Maccabi Haifan 75-73 numeroin. Maccabi Electra on pystynyt kääntämään myös tiukat ottelut edukseen. Maccabi Electran osalta on tietenkin hienoa myös se, että kotijoukkue saa ottelusta toiseen hurjaa tukea kannattajiltaan. Israelissa vierasjoukkueella ei ole koskaan helppoa, vaikka myös vierasjoukkueen kannattajia tulee tänään varmasti paikalla olemaan. Maccabi Electran kotietu on joka tapauksessa yksi merkittävimmistä koko Euroliigan osalta tälläkin kaudella.

Crvena Zvezdan kannalta valitettavaa on se, että Serbiassa oman maan pääsarja ei ole vieläkään käynnissä. Crvena Zvedza joutuu antamaan siispä tässäkin asiassa tasoitusta kotijoukkueelle. Maccabi Electra on pelivireeltään ehdottomasti paremmassa kunnossa vierasjoukkueeseen nähden. Crvena Zvedza on pelannut tämän kuun aikana muutaman ottelun ABA Liigassa, mutta vastustajien taso ei ole päätä huimannut. Nyt serbialaisjoukkue joutuu erittäin pahaan paikkaan. Tasoituksellakin Maccabi Electra nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas