Maccabi Tel Aviv - Emporio Armani Milan 21.4.2014 | Milan haluaa kotiedun takaisin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko Milan voittamaan vieraissa?

Vihje lyhyesti

– Koripallon Euroliigan pudotuspelisarja Milanin ja Maccabi Tel Avivin välillä on 1-1. Maccabi vei ensimmäisen ottelun Milanossa dramaattisen lopun jälkeen. Toisessa ottelussa ei tapahtunut yllätyksiä, Milan johti alusta loppuun.

– Maccabin tärkeä keskushyökkääjä Schortsanitis loukkaantui toisessa ottelussa, hänen pelaamisensa on epävarmaa. Joukkueiden takamiehet ovat loistaneet vuorollaan, peli ratkaistaneen paljon siinä kumpi onnistuu tällä kertaa.

– Kolmen pisteen heitot ratkaisivat edellisen ottelun. Maccabi osui huonosti, tuleeko siihen muutosta kun pelataan Maccabin kotihallissa?

– Bet365 antaa vierasvoitolle paljon suuremman kertoimen kuin muut. Se kannattaa pelata äkkiä pois, kerroin lähtenee pian laskuun. Varsinkin jos Schortsanitis on poissa, niin Milano on hyvä veto.

Vihje: Milan, kerroin 2,80 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Maccabi Tel Avivin ja Emporio Armani Milanin ottelusarja on tasatilanteessa 1-1. Maccabi voitti ensimmäisen ottelun Milanin romahdettua viimeisen parin minuutin aikana, jolloin Tel Aviv nousi nopeasti 12 pisteen takaa-ajoasemasta voittoon. Toisessa ottelussa Milano oli selvästi parempi loppuun asti. Ensimmäiset kaksi ottelua pelattiin Milanossa, seuraavat kaksi pelataan Tel Avivissa.

Maccabin keskushyökkääjä Schortsanitis loukkaantui edellisessä ottelussa, eikä hänen pelikunnostaan ole velä tietoa. Jos Schortsanitis on poissa, niin Maccabin muille isoille pelaajille Tyusille ja Zizicille jää kova paikka pärjätä Milanon senttereille Samuelsille ja Lawalille. Edellisessä ottelussa Milanon takamiehet pelasivat mainiosti. Takamiesten kohtaaminen saattaa olla ottelun ratkaisu. Ensimmäisessä ottelussa Maccabin takamiehet Rice ja Hickman nousivat ratkaisemaan loppuminuuteilla.

Maccabin pitää parantaa kolmen pisteen heittotarkkuutta. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Milan on heittänyt yhteensä 26 kolmosta, ja Maccabi puolet vähemmän. Milan puolusti Maccabin kolmosten heittotarkkuuden noin 33 prosenttiin. Kotihallissa pitää osua tarkemmin.

Kolmen pisteen heitot olivat itseasiassa se, joka joukkueita erotti edellisessä ottelussa. Muuten tilastot kertovat tasaisesta ottelusta. Maccabi jopa voitti Milanin levypalloissa, vaikka Milan oli ylivoimainen levyreissä ensimmäisessä ottelussa. Toisessa ottelussa ei ollut ollenkaan samanlaista draamaa kuin ensimmäisessä, Milan johti alusta loppuun eikä minkäänlaista herpaantumista tai epävarmuutta ollut nähtävissä.

Maccabi ei ole ollut hyvä play off –joukkue viime vuosina. Viimeisen viiden vuoden aikana se on voittanut kotonaan neljä pudotuspeliä ja hävinnyt kolme.

Tämän kauden Euroliigassa Milano on ollut parempi joukkue. Se lopetti top 16 –vaiheen seitsemään voittoon ja yhteen häviöön. Maccabi hävisi viimeisistä kahdeksasta viisi.

 

Perustelut vihjeelle

Bet365 antaa Milanin voitosta kertoimen 2.80. Se on selvästi enemmän kuin muilla vetofirmoilla. Hyvä kerroin on syytä pelata pois, vaikka Maccabi on suosikki kotihallissaan, niin ei kuitenkaan aivan noin suuri mitä Bet365 ehdottaa.

Vihje: Milan, kerroin 2,80 Bet365

Veikkaussivut | Anssi