Magnitogorsk - Dinamo Minsk 13.11.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Magnitogorsk täyttä pistepottia Dinamo Minskin kustannuksella?

Magnitogorsk – Dinamo Minsk (+1), merkki 1, kerroin
Magnitogorsk – Dinamo Minsk (+2), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,32 | 5,30 | 7,40

 

 

Jääkiekon KHL palaa maajoukkuetauolta valtavan ottelumäärän kera, Magnitogorsk saa vieraakseen Dinamo Minskin. Sarjataulukko kertoo tällä hetkellä sellaista, että Magnitogorsk on itäisessä konferenssissa kolmantena, kun taas Dinamo Minsk löytyy läntisen konferenssin toiseksi viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen materiaaliero on erittäin merkittävä Magnitogorskin eduksi ja itseasiassahan Dinamo Minsk on tällä kaudella varsinaisella peliajalla voittanut vasta kuusi ottelua. Se on äärimmäisen heikko suoritus. Varsinaisella peliajalla vierasjoukkue on ehtinyt kokemaan tappion vaatimattomasti kaksitoista kertaa.

Ennen maajoukkuetaukoa Magnitogorsk hävisi täysin käsittämättömästi Avtomobilistin vieraana 5-4 maalein, mutta toisaalta sitä ennen Magnitogorsk oli hurjassa pelivireessä voittaen kolme vierasottelua putkeen! Tappio Avtomobilistia vastaan oli karmea suoritus, mutta toisaalta kotijoukkueen kausi on muuten ollut hienoa seurattavaa. Edellisessä vierasottelussahan Magnitogorsk voitti Yugran helposti 2-5 numeroin. Kaiken kaikkiaan Magnitogorskin suurin vahvuus ennen maajoukkuetaukoa oli vierasjoukkueen puolustus, sillä Magnitogorskin puolustus toimi vieraskiertueella äärimmäisen vakuuttavasti. Näissä kolmessa vierasottelussa Magnitogorskille tehtiin yhteensä vain viisi maalia.

Dinamo Minskille maajoukkuetauko tuli enemmän kuin hyvään kohtaan, sillä ennen maajoukkuetaukoa viidestä edellisestä ottelusta Dinamo Minsk saalisti varsinaisella peliajalla vain yhden voiton! Juuri ennen tauolle siirtymistä Dinamo Minsk hävisi kotonaan Vladivostokille tiukassa kamppailussa jatkojen jälkeen 3-4 lukemin. Heti perään voidaan todeta se karu fakta, että Dinamo Minsk on vieraissa ollut täysin ulkona kuin lumiukko. Yhdeksän vierasottelua ovat tuottaneet Dinamo Minskille yhdeksän tappiota. Onko jollain joku syy lähteä pelaamaan vierasvoittoa? Tuskin. Dinamo Minsk on vieraissa ollut niin surkea, että selkeäkin vierasvoitto on hyvinkin mahdollinen lopputulos tästä kamppailusta.

Veikkaussivut | Tuomas