Stephen Maguire - Aditya Mehta 18.10.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Tuhoaako Stephen Maguire intialaisten haaveet Aditya Mehtan finaalipaikasta?

Stephen Maguire – Aditya Mehta, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,45 | 2,65 

 

 

Snookerin uusi rankingturnaus, Intian Avoimet huipentuvat tänään loppuratkaisuihin. Päivän jälkimmäisessä välierässä yhteen iskevät Skotlannin Stephen Maguire sekä Intian Aditya Mehta. On hieno asia ehdottomasti, että intialainen on edelleen turnauksessa mukana. Aditya Mehta kävi eilen huikean taistelun toista intialaista, Pankaj Advania vastaan, mutta lopulta ratkaisevassa seitsemännessä freimissä Aditya Mehta vei voiton. Valitettavasti lähtökohdat lupailevat sitä, että Aditya Mehta ei tule selviytymään finaaliin. Aditya Mehta ei oikeastaan ole saavuttanut tälläkään kaudella vielä yhtään mitään, mutta toisaalta nyt menestystä onkin tullut kotiyleisön edessä. Edellinen rankingturnaus, Shanghai Masters päättyi Aditya Mehtan osalta jo toiselle kierrokselle.

Stephen Maguirelle tarjotaan nyt menestystä ihan tosissaan Intian Avoimissa, sillä kaikki huippupelaajat ovat jo tippuneet turnauksesta ulos Ding Junhuita lukuunottamatta! Esimerkiksi John Higgins, Neil Robertson sekä Mark Selby tippuivat ulos kahden edellisen päivän aikana. Stephen Maguire on jäänyt usein rankingturnauksissa näiden pelaajien varjoon, mutta nyt Stephen Maguirelle tarjotaan erinomaista mahdollisuutta päästä pelaamaan rankingturnauksen finaaliin todennäköisesti juuri Ding Junhuita vastaan. 

Stephen Maguirella on huomattavasti enemmän kokemusta tälläisistä isoista otteluista kuin Aditya Mehtalla. Saattaa olla myös mahdollista, että Aditya Mehtalle jännitys voi tuottaa ongelmia. Kotiyleisön edessä pelaaminen tälläisessä ottelussa on enemmän kuin upea hetki intialaiselle. Aditya Mehta on jo pelannut turnauksessa aivan taitojensa ylärajoilla. Stephen Maguire on kaikesta huolimatta ehdottomasti suosikki, sillä hyökkäävänä pelaajana skotlantilainen kuuluu tästä finaaliin Ding Junhuita haastamaan.

Veikkaussivut | Tuomas