Malaga - Atletico Madrid 4.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/04/2014
Jaa tämä...

Atletico Madrid matkustaa Malagan vieraaksi Espanjan liigan kärkikamppailussa.

Malaga – Atletico Madrid, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,97 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 6,31 | 3,83 | 1,58 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Malaga sekä vieraaksi saapuva Atletico Madrid. Sarjataulukossa Malaga on tällä hetkellä kymmenentenä, kun taas Atletico Madrid on hienosti toisena. Todennäköisesti tiedossa tulee Malagan sekä Atletico Madridin välillä olemaan tapahtumarikas sekä mielenkiintoinen kohtaaminen. Malagasta ollaan viime vuosien aikana tehty kovalla rahalla hienoa ja menestyksekästä seuraa, mutta kotijoukkueen tilanne on tälle kaudelle jälleen heikentynyt. Henkilökohtaisesti pidän Malagaa erittäin potentiaalisena joukkueena haastamaan yksittäisessä ottelussa myös kärkijoukkueita, vaikka esimerkiksi Atletico Madrid on tästä kaksikosta pelillisesti selkeästi edellä.

Seitsemäntoista ottelua ovat Atletico Madridille tuottaneet viisitoista voittoa, tasapelin sekä tappion. Se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Atletico Madrid on kovalla prosentilla pystynyt nappaamaan täysiä pistepotteja myös hieman heikommillakin peliesityksillä. Atletico Madridin normaali rutiini alkaa olla sitä luokkaa, että aina vierasjoukkueen ei tarvitse pelata parhaalla mahdollisella tasolla voittoja napatakseen Malagan tasoisia joukkueita vastaan. Viidestä edellisestä ottelustaan Atletico Madrid on jokaisessa pelannut yli vaaditun maalimäärän, joten voidaan samantien todeta, että vierasjoukkue on erittäin runsasmaalinen oikeastaan kamppailusta toiseen. Kolmeen edelliseen otteluun Atletico Madrid on viimeistellyt vaatimattomasti kahdeksan maalia.

Atletico Madrid pääsee tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun taas Malagalta sivussa ovat edelleen muutamat erittäin tärkeät avainpelaajat. Malagan kannalta hyvä asia sentään on se, että Eliseu on todennäköisesti tänään tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen. Malaga on pelannut kotonaan erittäin värikkäitä otteluita ja se lupaakin hyvää tätä ottelua ajatellen. Kotijoukkueen puolustus ei ole millään tavalla vakuuttanut oikeastaan missään vaiheessa. Esimerkiksi joulukuun puolessa välissä umpisurkea Osasuna viimeisteli kolme maalia malagalaisten verkkoon. Kaiken kaikkiaan yli 2,5 maalia on loistava valinta vetokupongille mukaan. Moni asia viittaa siihen, että tässä kamppailussa maaleitta ei tulla jäämään.

Veikkaussivut | Tuomas