Malaga - Celta Vigo 26.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kumman tappioputki päättyy Malagan illassa?

Malaga – Celta Vigo, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,75 | 3,40 | 5,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, tänään pelataan yhteensä neljällä pelipaikkakunnalla. Sarjataulukossa keskikastissa oleva Malaga sekä vieraaksi saapuva Celta Vigo iskevät yhteen. Celta Vigon kausi on toistaiseksi ollut vastoinkäymisiä täynnä, sillä sarjataulukossa vierasjoukkue on toiseksi viimeisenä. Malagan alkukauden otteluohjelma on ollut äärimmäisen hankala, joten se on ehdottomasti kerrottava Malagan puolustukseksi siitä, että sijoitus sarjataulukossa on vasta keskikastissa. Malaga hävisi viikonloppuna Real Madridia vastaan 2-0 maalein. Malaga on ehtinyt alkukaudella pelaamaan jo niin Valenciaa, Sevillaa kuin myös Barcelonaakin vastaan viime viikonlopun Madridin vierailun lisäksi. Malagalle helpotusta tuo sentään se, että esimerkiksi juuri Celta Vigo kuuluu niihin vastustajiin, jotka sopivat kotijoukkueelle huomattavasti paremmin.

Malaga on kokenut joukkueena huomattavasti muutoksia, sillä Malagalla on ollut valtavia ongelmia talouden kanssa eivätkä ne ongelmat ole oikeastaan vieläkään poistuneet. Malaga joutui myymään viime kauden päätteeksikin joitain avainpelaajia, mutta silti Malagan kokoonpano on ehdottomasti huomattavasti laadukkaampi kuin Celta Vigon. Lisäksi on todettava se, että Celta Vigo on vieraissa ollut täysin pihalla, sillä neljä vierasottelua ovat toistaiseksi tuottaneet vain yhden voiton sekä kolme tappiota. Omissa verkot ovat heiluneet jo kahdeksan kertaa.

Materiaaliltaan Malaga on huomattavasti edellä ja kotietu vain nostaa Malagan osakkeita tämän ottelun voittajasuosikin etsinnöissä. Celta Vigon puolustus on vieraissa vuotanut siihen tahtiin, että nyt Malagalle tarjotaan hienoa mahdollisuutta palata kotiyleisönsä edessä takaisin voittojen pariin. Malaga on ehtinyt alkukaudella jo taistelemaan esimerkiksi jopa Barcelonan isäntänä erinomaisesti, joten potentiaalia Malagalla riittää huippujoukkueidenkin haastamiseen. Lähtökohdat viittaavat siihen, että Celta Vigo ei tule nappaamaan Malagan illasta mukaansa mitään muuta kuin paikallisia matkamuistoja.

Veikkaussivut | Tuomas