Malaga - Dortmund 3.4.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/02/2013
Jaa tämä...

Nappaako Malaga kotietunsa turvin voiton Dortmundista?

Malaga – Dortmund, merkki 1, kerroin 
Malaga (+1) – Dortmund, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,60 | 3,40 | 2,20 

Huippumielenkiintoiset jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat ja tällä kertaa Espanjassa pelataan samaan aikaan kahdella paikkakunnalla. Tässä vihjeessä käsittelemme Malagan sekä Dortmundin välisen kohtaamisen lähtökohdat. Dortmund lähtee ottelupariin suosikkina, mutta vieraissa Dortmundilla tulee olemaan vaikeampaa kuin kotiottelussa otteluparin toisessa osaottelussa. Dortmund on ollut surkea vieraissa, sillä edelliseen viiteen vierasotteluun Dortmund on kyennyt vain yhteen vierasvoittoon. Toisaalta ei siitä voida tehdä liian suuria johtopäätöksiä. Dortmundilla on alla viikonlopulta vierasvoitto. Joka tapauksessa vaikeaksi homman tekee se, että Malaga on kotonaan ollut hyvä ja samallahan on aivan selvää, että Malaga tarvitsee kotiottelustaan hyvän tuloksen. Jos Malaga nyt pilaa tämän jo kotiottelussaan, on turhaa toivoa jatkopaikkaa toisen osaottelun jälkeen. Saksassahan Malagalla tulee olemaan erittäin vaikeaa.

Malaga on kotonaan onnistunut haastamaan huippujoukkueita, sillä kymmeneen edellistä kotiottelua sisältävät voiton Real Madridia vastaan sekä tasapelin Atletico Madridia vastaan! Lisäksi Malagahan tiputti jatkosta portugalilaisen FC Porton. Myös kahdesti tässä välissä malagalaiset ovat ehtineet kohtaamaan Barcelonan, ensimmäisellä kerralla Barcelona nappasi voiton 1-3 maalein, jälkimmäisellä kerralla maalijuhlien jälkeen Barcelona voitti 2-4 numeroin.

Malaga on edelliseen neljään kotiotteluun peräti kolmessa pitänyt vastustajansa kokonaan ilman ainuttakaan maalia! Malagalla on kieltämättä alla viikonlopulta 0-2 maalein tappio Espanyolia vastaan, mutta sitä ennen Malaga puolusti kotonaan erinomaisesti ja jätti esimerkiksi juuri mainitut FC Porton Atletico Madridin kokonaan ilman maaleja.

Malaga tarvitsee tästä ottelusta hyvän tuloksen ja nämä kertoimet ovat mielestäni Malagalle yksinkertaisesti liikaa. Dortmundille ei Malaga voisi antaa vierasmaaleja tai muuten ottelupari tulee valitettavasti olemaan hyvin nopeasti ratkaistu. Joka tapauksessa on selvää, että erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas