Malaga - Osasuna 4.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Osasunan jyrkkä alamäki Malagan vieraana?

Malaga – Osasuna, merkki 1, kerroin 
Malaga – Osasuna (+1), merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,57 | 4,01 | 6,01 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Malaga saa vastaansa Osasunan. Lähtökohtaisesti tässä otteluparissa on vain yksi suuri ennakkosuosikki. Malaga on kieltämättä joutunut pelaamaan paljon tasapelejä alkukauden otteluissaan, mutta toisaalta Osasunaa vastaan voiton pitäisi ehdottomasti tulla. Osasuna on sarjataulukossa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä, Osasuna on ehtinyt voittamaan vasta yhden ottelun. Maalinteossa Osasuna on ollut täysin pihalla, sillä viisi maalia on tähän mennessä surkea suoritus. 

Malagalle alkukauden otteluohjelma on ollut äärimmäisen vaikea, sillä Malaga on ehtinyt kohtaamaan jo niin Valencian, Barcelonan kuin Sevillankin. Tähän voidaan lisäksi lisätä erittäin tiukka ottelu Real Sociedadia vastaan. Kaiken kaikkiaan Malaga on pärjännyt huippujoukkueita vastaan erinomaisesti, joten se kertoo siitä, että nyt vastustajan tason tippuessa Malagalle pitäisi aueta erinomainen tilaisuus voiton nappaamiseen. Voitto tekisikin Malagalle tässä kohdassa hyvää, sillä tosissaan raitapaidat ovat pelanneet tasapelejä alkukaudella aivan liikaa.

Osasuna on tällä hetkellä siinä tilanteessa, että mikäli voittoja ei ala tulemaan, vierasjoukkue uhkaa tippua todella syvään kuiluun loppukauden ajaksi. Kausi on tässä vaiheessa vielä alussa, mutta Osasunan heikolla materiaalilla vieraissa ei juhlita missään tapauksessa muutenkaan. Osasuna kotiriippuvaisena joukkueena ei ole saanut kotiyleisönsä edessä mitään aikaan eikä se sitä sitä suuremmalla todennäköisyydellä tee vieraissakaan. 

Veikkaussivut | Tuomas