Malaga - FC Porto 13.3.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Malaga vai Porto kiinni jatkopaikkaan?

Malaga – FC Porto, merkki 1, kerroin 
Malaga – FC Porto, merkki Malaga jatkoon, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,80 | 3,40 | 2,70 

Jalkapallon Mestarien liigaa, Espanjassa yhteen iskevät Malaga sekä vastaan asettuva portugalilaisjätti FC Porto. Kyseessä on otteluparin toinen kohtaaminen. FC Porto lähtee siinä mielessä suosikkina, että joukkueella on hankittuna 1-0 maalein johto kotiottelustaan, mutta nyt tiedossa on täysin erilainen ottelu. Porto pystyi kotonaan maalintekoon, mutta Malagan vieraana lähtökohdat ovat täysin erilaiset. Portolla on alla viikonlopulta 2-0 maalein voitto Estorilia vastaan, Malaga puolestaan pelasi 1-1 maalein tasapelin Valladolidin vieraana.

Malaga on edelliseen kymmeneen kotiotteluun kärsinyt vain kaksi tappiota! Vaikka Malaga onkin kotonaan ollut epätasainen, on Malaga kotonaan erittäin vaikea voitettava. Jotain Malagan tasosta kertoo myös se, että nämä muutamat kotitappiot ovat tulleet juuri kahdesti Barcelonaa vastaan. Hieno asia Malagan kannalta on myös se, että kahdessa edellisessä kotiottelussa omissa verkot eivät ole heiluneet. Edellisessä kotiottelussaan Malaga pelasi maalittoman tasapelin laadukasta Atletico Madridia vastaan.

Malaga on kotiedun turvin erinomainen valinta vetokupongille ja samalla myös jatkoonpääsyn suhteen. Merkittävä asiahan on se, että Porto ei ole vierasmaaleja saanut aikaan, joten Malagalle tarjotaan erittäin kokeilunarvoisia kertoimia jatkoonpääsyyn. Mielenkiintoinen ottelu on ehdottomasti tiedossa. Porton menestykseen vieraissa ei kannata liikaa käyttää aikaa, sillä vastassa ovat olleet lähinnä heikot joukkueet Portugalin liigasta.

Veikkaussivut | Tuomas