Manchester City - Arsenal 14.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Arsenal matkustaa Manchester Cityn vieraaksi Valioliigan huippuottelussa.

Manchester City – Arsenal, merkki 2, kerroin 4,71 ComeOn
Manchester City – Arsenal (+1), merkki 2, kerroin 2,10 Betsafe

ComeOnin kertoimet otteluun 1,75 | 3,71 | 4,71 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Manchester City sekä vieraaksi saapuva Arsenal. Sarjataulukossa Manchester City on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Arsenal löytyy edelleen kärkipaikalta. Kerroinasettelu on vedetty suhteellisen oudosti erittäin jyrkästi Manchester Cityn suuntaan, vaikka niin Manchester City kuin myös Arsenal pelasivat viikolla Mestarien liigan otteluissa. Manchester City nappasi kieltämättä upean voiton Bayern Munchenin vieraana 2-3 maalein, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Turkoosit ovat tällä kaudella menettäneet aivan liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Tappioita Valioliigassa Manchester Cityllä on jo neljä kappaletta.

Arsenal hävisi Napolin vieraana viikolla 2-0 maalein, mutta toisaalta Tykkimiehet etenivät silti lohkostaan jatkoon. Arsenalin tavoite oli ainoastaan se, että vierasjoukkue ei koe Napolin vieraana murskatappiota ja näin ollen välttää se mahdollisuus, että putoaminen voisi olla millään tavalla realistista. Arsenal on kärsinyt edellisten viikkojen aikana lukuisista loukkaantumisista, mutta sekin tilanne alkaa näyttämään huomattavasti paremmalta. Arsenalin sairaslista alkaa itseasiassa tärkeiden pelaajien kohdalla näyttää lähes tyhjältä. Bacary Sagna on erittäin lähellä pelikuntoa ja hän tuleekin suurella todennäköisyydellä pelaamaan tänään vierasjoukkueen kokoonpanossa. Kuuteen edelliseen otteluun peräti neljässä Arsenal on jättänyt vastustajansa kokonaan maaleitta, joten Arsenalia vastaan maalinteko on äärimmäisen vaikeaa.

Manchester City on viime kierroksien aikana kulkenut lähes voitosta voittoon, vaikka Sunderland pystyikin viikko sitten niistämään Turkooseilta tasapelin 1-1 maalein. Manchester City on äärimmäisen laadukas joukkue, mutta valitettavasti tosissaan Turkoosit menettävät aivan liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Manchester Cityn edellisestä kotitappiosta alkaa olla suhteellisen kauan aikaa, mutta toisaalta Arsenal on juuri se joukkue, joka pystyy Turkoosit vieraissakin yllättämään. Ei pidä myöskään unohtaa, että Manchester Cityllä on ottelun alla pieniä loukkaantumisongelmia. Sivussa ovat Gael Clichy, Micah Richards sekä Matija Nastasic. Toiseksi mainittu pelaaja on ollut jo melko kauan sivussa, mutta pientä pelaajarulettia joutuu myös kotijoukkueen valmennus pyörittämään. Arsenalin hulppeat kertoimet nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas