Manchester City - Bayern Munchen 25.11.2014 | City ei saa hävitä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Manchester City on kompuroinut pahasti Mestareiden liigassa, tappiolla se on ulkona jatkopeleistä

Vihje lyhyesti

– Bayern Munchen on jo varmasti jatkossa. Se on ollut vakuuttava Mestareiden liigassakin. Neljän ottelun jälkeen Bayernilla on neljä voittoa ja maalisuhde 11-1. Kirkkaimpana kruununa on 7-1 -murskavoitto AS Roman vieraana.

– Manchester City taas on pulassa. Se on lohkossa viimeisenä ja tarvitsee oikeastaan voiton tästä ottelusta, että jatkohaaveet olisivat kunnolla elossa. Tasurikin käy, jos AS Roma ja CSKA Moskova pelaavat oman ottelunsa tasan. City ei ole ollut viime aikoina kovinkaan hyvä, sillä on myös loukkaantumisten ja pelikieltojen kanssa ongelmia. Ottelusta ovat sivussa eri syiden vuoksi David Silva, Yaya Toure, Edin Dzeko, Fernandinho ja muutama muu.

[ Ensimmäisen maalitekijäksi ehdolla Aguero, Gutsin kerroin tälle on 7.00. Gutsille 100 € bonus tästä ]

– Cityn pelastus saattaa olla siinä, että Bayern Munchen ei tarvitse ottelusta oikeastaan mitään. Se saattaa hyvinkin peluuttaa paljon vaihtomiehiä, ainakin jos ykkösringin pelaajilla on pieniä kolhuja. Todennäköisesti ainakin Lahn on sivussa. Schweinsteiger kävi kentällä viime viikonloppuna pitkän loukkaantumisen jälkeen. Luultavimmin hän pelaa, minuutit ovat tärkeitä pelituntuman kannalta.

– Baijerilaiset ovat ottelussa selvä suosikki, vaikka heillä ei juurikaan ole panosta. City on kuitenkin yksi Valioliigna parhaita joukkueita ja sillä on todella kova motivaatioetu. Vedot kannattaa laittaa Citylle pienellä tasoituksella.

Vihje: City +0.5, kerroin 1,85 Bet365 

 

 

Lähtökohdat otteluun

Manchester City on pulassa Mestareiden liigassa. Se hävisi edellisellä kierroksella yllättäen kotikentällään CSKA Moskovalle 1-2, ja nyt City on lohkossa viimeisenä. Bayern Munchen on jo varmistanut jatkopaikan. Cityn olisi oikeastaan pakko voittaa baijerilaiset, että mahdollisuudet jatkoon olisi vielä elossa. Sekin käy, että City pelaa tasan ja AS Roma sekä CSKA Moskova pelaavat oman ottelunsa tasan. Joka tapauksessa Cityllä on kovat paineet eikä joukkue ole viime aikoina ollut parhaassa iskussa.

Manchester City on viimeisien vuosien aikana ollut kova joukkue Valioliigassa. Sheikki Mansour bin Zayed al-Nahyan osti Cityn omakseen vuonna 2008 ja sen jälkeen seuraan on pumpattu valtavasti rahaa. Panostuksen pikku hiljaa tuottivat tulosta. City on voittanut Valioliigan mestaruuden vuosina 2012 ja 2014. Mestareiden liigassa se on kuitenkin menestynyt huonosti, ja juuri Mestareiden liigahan on se, jossa seuran todellinen taso mitataan. Barcelonan, Real Madridin ja Bayern Munchenin suuruus johtuu juuri Mestareiden liigan voitoista. Manchester City on neljä kertaa ollut mukana, mutta kahdesti se on jäänyt heti alkulohkoon. Viime kaudella se putosi neljännesvälierässä Barcelonalle.

City joutuu otteluun pahasti puolikuntoisena. Sillä on pelikunnossa vain kaksi kunnon hyökkääjää. Sergio Aguero ja Stevan Jovetic ovat kunnossa, mutta kumpikaan ei harjoitellut täydellä teholla joukkueen viimeisissä harjoituksissa. Cityn valmentaja Manuel Pellegrini sanoi että kummallakin on pientä ongelmaa edellisen ottelun jäljiltä, mutta vaiva ei estä pelaamista Munchen-ottelussa. Cityltä ovat ottelusta sivussa loukkaantuneina David Silva, Aleksander Kolarov sekä Edin Dzeko. Lisäksi Yaya Toure ja Fernandinho ovat pelikiellossa. Yaya Toure aikalailla kuvastaa Cityn tilannetta tällä hetkellä. Viime vuonna City voitti mestaruuden ja Toure oli suorastaan dominoiva keskikentällä. Nyt hän on ollut pahasti alavireessä, vain varjo viime kaudesta. Mestareiden liigassa City on tehnyt neljässä ottelussa vain neljä maalia ja päästänyt kuusi.

[ Kerroin Cityn suoralle voitolle on komea 3.60. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Bayern Munchen on jälleen huimassa iskussa. Viimeisissä 18 ottelussa se on voittanut 15 ja pelannut kolmesti tasan. Kahdessa viimeisessä Bundesliiga-ottelussa se on tehnyt kahdeksan maalia kuuden eri pelaajan tekemänä. Kaiken huipuksi Bayern paukautti peräti seitsemän maalia AS Roman verkkoon Roomassa. Roomalaisten piti olla mahdollinen yllättäjä tämän kauden Mestareiden liigassa.

Bayern ei tarvitse ottelusta mitään, joten valmentaja Pep Guardiola saattaa lepuuttaa joitain avainpelaajia. Viime viikonlopun Bundesliigan ottelussa Hoffenheimia vastaan tärkeät Lahm ja Alaba olivat sivussa loukkaantumisten vuoksi. Heitä tuskin riskeerataan jos vammat vielä vähänkin vaivaavat. Bastian Schweinsteiger oli pitkään sivussa, mutta hän on jälleen mukana. Hän kävi kentällä Hoffenheim-ottelussa, joten nyt hän saattaisi jo olla suoraan aloituksessa.

 

Perustelut vihjeelle

Ottelu on Bayern Munchenille oikeastaan merkityksetön. Se saattaa hyvinkin lepuuttaa avainpelaajia ja antaa arvokasta peliaikaa vaihtomiehille. Toisaalta Cityn on pakko saada pisteitä tai homma loppuu tähän. Cityn kerroin puolen maalin tasoituksella on kaikesta huolimatta 1.85, siihen täytyy napata kiinni.

Vihje: City +0.5, kerroin 1,85 Bet365

Veikkaussivut | Anssi