Manchester City - Cardiff 18.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Manchester City latoo Cardiffin verkkoon?

Manchester City – Cardiff (+2), merkki 1, kerroin 2,06 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,12 | 9,50 | 24,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Manchester City toivottaa kotistadionilleen tervetulleeksi vieraaksi saapuvan Cardiffin. Lähtökohtaisesti Manchester Cityn sekä Cardiffin välinen kohtaaminen tulee olemaan kierroksen helpoiten veikattava kohde. Joukkueiden välinen tasoero on kaiken kaikkiaan hirveää luokkaa Manchester Cityn eduksi. Manchester City on pelannut itsensä Valioliigan suurimmaksi mestarisuosikiksi, kun taas Cardiffin ainoa tehtävä on säilyttää paikkansa ensi kaudelle Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Manchester City on kymmenestä edellisestä ottelustaan saalistanut yhdeksän voittoa. Viimeksi Manchester City voitti FA Cupin ottelussa Blackburnin 5-0 maalein. Kolmeen edelliseen otteluun kotijoukkue on viimeistellyt vaatimattomasti kolmetoista maalia.

Cardiffin lähtökohdat Manchesterin valloitukseen eivät välttämättä ole parhaat mahdolliset, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton sekä toisekseen samallahan Cardifilla on ollut paljon sisäisiä riitoja. Cardiffin joukkuehenki on median mukaan ollut viime aikoina melko kovalla koetuksella. Median tarinoista on turhaa tehdä minkäänlaista suurta numeroa, mutta faktaa on se, että Cardiff on materiaaliltaan Valioliigan surkeimpia joukkueita eikä pistepussikaan anna syytä mitään muuta olettaa. Kymmenen vierasottelua ovat tähän mennessä tuottaneet Cardiffille täysin käsittämättömästi vain yhden voiton. Cardiff lukeutuukin Valioliigan surkeimpien vierasjoukkueiden listaan. Viisi tehtyä maalia kymmeneen vierasotteluun kertoo kaiken kaikkiaan hyvin paljon Cardiffin matkapeleistä. Vierasjoukkue on todennäköisesti huomannut, että ilman maalintekoa tässä lajissa on melko vaikeaa voittaa.

Manchester Cityä vastaan tällä hetkellä yksikään seura ei halua pelata, sillä kotijoukkue tekee käytännössä niin kotonaan kuin myös vieraissa rumaa jälkeä kamppailusta toiseen – viidestä edellisestä kotiottelustaan peräti kolmessa Manchester City on viimeistellyt vähintään viisi maalia! Manchester Cityn murskavoiton todennäköisyyttä lisää entisestään sekin tieto, että Cardiffilta on sivussa kaksi äärimmäisen tärkeää pelaajaa. Tarkemmin sanottuna vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa ovat Andrew Taylor sekä Jordon Mutch. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi huikeiden vaiheiden jälkeen Cardiffin mahtavaan kotivoittoon, mutta tällä kerralla tiedossa tulee olemaan täysin yhteen maaliin pelaamista. Manchester City napataan tasoituksen kanssa vetokupongille mukaan. Muu tulos kuin selkeä kotivoitto olisi ilman muuta selkeä yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas