Manchester City - Chelsea 24.2.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Chelsea matkustaa Manchesteriin Turkoosien vieraaksi.

Manchester City – Chelsea, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 
Manchester City – Chelsea, merkki 2, kerroin 

Pinnacle Sportsin kertoimet otteluun 1,94 | 3,78 | 4,15 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, kierroksen huippuottelussa Manchester City isännöi Chelseaa. Vierasjoukkue ajaa hurjasti takaa kotijoukkuetta, sillä Chelsea on tällä hetkellä juuri kolmantena Turkoosien takana. Manchester Cityllä on alla FA Cupista 4-0 maalein voitto Leedsia vastaan. Kyseessä oli Manchester Cityn kotiottelu eikä Leedsillä ollut ottelussa lopulta minkäänlaisia mahdollisuuksia. Manchester City on viiteen viime kotiotteluun jokaisessa tehnyt vähintään kaksi maalia ja samallahan jokainen liigaa seuraava tietääkin, että maalintekovoimaa kotijoukkueella riittää vaikka muille jakaa. Edellisessä Valioliigan ottelussa Manchester City pelasi 2-2 numeroin tasapelin Liverpoolia vastaan.

Chelsean puolustus on viime aikoina vuotanut pahasti! Eurooppa liigassa Chelsea onnistui torstaina voittamaan tsekkiläisen Sparta Prahan 0-1 maalein, mutta sitä ennen kolmessa edellisessä ottelussa Chelsealla on jokaiseen otteluun päästettynä vähintään kaksi maalia ottelua kohden. Se on ehdottomasti aivan liikaa – vastassa ovat olleet kuitenkin lähinnä heikkoja joukkueita. Kuitenkin Chelsea omaa parhaimmillaan joukkueen, jolla voidaan voittaa kuka tahansa tässä liigassa. Torstain voitto antoi varmasti itseluottamusta takaisin myös vierasjoukkueelle.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet maalirikkaita! Edellinen kohtaaminen Manchester Cityn kotiareenalla päättyi 2-1 maalein Manchester Cityn voittoon. Kaikesta huolimattahan myös Chelsean kertoimet ovat pelaamisen arvoisia. Missään tapauksessahan kahden huippujoukkueen välillä ei ole näin selkeää eroa.

Veikkaussivut | Tuomas