Manchester City - Crystal Palace 28.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Valioliigan kuumin joukkue surkean sarjanousijan kimppuun.

Manchester City – Crystal Palace (+2 maalia), merkki 1, kerroin 1,85 Nordicbet
Manchester City – Crystal Palace (+3 maalia), merkki 1, kerroin 2,95 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,12 | 7,75 | 20,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Manchester City saa vieraakseen Crystal Palacen. Manchester City voitti edellisellä kierroksella Liverpoolin 2-1 maalein ja näin ollen Manchester City varmisti samalla sen, että kotijoukkue on suurin suosikki tällä kaudella Valioliigan mestaruutta juhlimaan. Manchester City on kaiken kaikkiaan Euroopan mittakaavassa kenties kuumin joukkue, joten siinä mielessä Crystal Palacen tulee tänään olla pelkkä välipala kotijoukkueen huipputaitaville yksilöille. Manchester City on alkanut yhä paremmin ja paremmin pelaamaan joukkueena – palkintona siitä Manchester Cityllä on kaikki mahdollisuudet mestaruuden voittamiseen. Liverpoolia vastaan Manchester City osoitti venymiskykyään, joten siinä mielessä Crystal Palacella ei voi missään tapauksessa tänään olla mahdollisuuksia edes tasapelistä taisteluun.

Crystal Palace voitti edellisellä kierroksella Aston Villan 0-1 maalein ja tuota voittoa voidaankin pitää Crystal Palacen kohdalla enemmän kuin arvokkaana. Crystal Palace lähti Aston Villan vieraaksi selkeänä altavastaajana, mutta niin vain sarjanousija nappasi itselleen täydet pisteet. Crystal Palacen kaudesta osattiin joka tapauksessa odotella erittäin vaikeaa ja juuri sellainenhan se on ollut. Kolmeen edelliseen otteluun Crystal Palace on viimeistellyt vain kaksi maalia. Crystal Palacen maalinteko on ollut tällä kaudella käsittämättömän vaikeaa, vaikka viime aikoina vierasjoukkue on hyökkäyksensä osalta piristynytkin. Faktaa on kuitenkin se, että kahdeksastatoista ottelusta kaksitoista tappiota kertovat siitä, että Crystal Palace on tätä menoa kovaa vauhtia takaisin sarjaporrasta alemmaksi. Sinnehän Crystal Palace kuuluukin.

Crystal Palacella on viime aikoina ollut suuria loukkaantumisongelmia eikä tilanne tähän otteluun lähdettäessä ole lainkaan helpottamaan päin! Sivussa Crystal Palacelta edelleen ovat esimerkiksi Kagisho Dikgacoi, Stuart O’Keefe, Jerome Thomas sekä Adlene Guedioura. Crystal Palacen materiaali ei tule tälläisiä loukkaantumisia missään tapauksessa kestämään. Manchester Cityltä sivussa edelleen on esimerkiksi Kun Aguero, mutta lopputulosta se ei missään tapauksessa tule muuttamaan. Manchester City on noussut hurjaan voittoputkeen Kun Agueron maaleilla, mutta toisaalta kotijoukkueelta yksilötaito ei tule loppumaan. Selkeällä tasoituksellakin Manchester City poimitaan vetokupongille mukaan. Tänään Crystal Palacea ei tule pelastamaan mikään.

Veikkaussivut | Tuomas