Manchester City - CSKA Moskova 5.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2013
Jaa tämä...

Murskaako Manchester City kotonaan venäläisvieraat?

Manchester City – CSKA Moskova (+1), merkki 1, kerroin 
Manchester City – CSKA Moskova (+2), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,19 | 6,50 | 15,20 

 

 

Lohko D:n ottelussa yhteen iskevät englantilainen Manchester City sekä vieraaksi saapuva venäläisjätti CSKA Moskova. Kyseessä on jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa. Tänään pelataan yhteensä kahdeksan ottelua. Manchester City on yhdessä Bayern Munchenin kanssa tämän lohkon suurimmat voittajasuosikit. Manchester City hävisi itseasiassa kotonaan Bayern Munchenia vastaan, mutta viimeksi Valioliigassa Manchester City murskasi Norwichin vaatimattomasti 7-0 maalein sekä samalla Manchester City on pelannut Mestarien liigassa sen verran hyvin, että sijoitus on lohkossa heti toisena Bayern Munchenin jälkeen. Manchester City johti Norwichia vastaan tauolla jo 4-0 numeroin, joten ottelu oli viikonloppuna ratkennut kotijoukkueen eduksi hyvinkin nopealla aikataululla.

CSKA Moskova on tänään lähes mahdottoman tehtävän edessä, sillä hyvästä pelivireestään huolimatta CSKA Moskova on materiaaliltaan valitettavasti aivan liian heikko. CSKA Moskovan ainoa mahdollisuus on taistella lohkon kolmannesta sijasta eli selviytymistä Eurooppa liigan pudotuspelivaiheeseen. CSKA Moskova on voittanut kolme edellistä otteluaan, mutta yksinkertaisesti Mestarien liiga on vierasjoukkueelle liikaa. Kolmesta ottelustaan CSKA Moskova on pystynyt voittamaan vain Viktoria Plzenin eikä siitä ottelusta voida tehdä minkäänlaisia oikeita johtopäätöksiä. Suomeksi sanottuna Bayern Munchen sekä Manchester City ovat täysin omassa luokassaan ja sen jälkeen tulevat CSKA Moskova sekä Viktoria Plzen.

Manchester City on ollut kotonaan huikeassa pelivireessä Bayern Munchenia vastaan käytyä kamppailua lukuunottamatta, sillä kahdessa edellisessä ottelussa Manchester City on tehnyt kotiyleisönsä edessä vaatimattomasti kymmenen maalia. Manchester City on alkukaudella ehtinyt voittamaan esimerkiksi Manchester Unitedinkin 4-1 numeroin. Lähtökohtaisesti CSKA Moskova joutuu tänään sen tehtävän eteen, että ainoastaan Manchester Cityn väärä asenne voi tuhota kotijoukkueen voiton ja kolme pistettä. CSKA Moskova on ollut vieraissa muutenkin sen verran heikko, että tuskinpa Manchesterin illassa juhlii ainakaan vierasjoukkue.

Veikkaussivut | Tuomas