Manchester City - Liverpool 26.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Manchester City sekä Liverpool vastakkain Valioliigan huippuottelussa.

Manchester City – Liverpool, merkki 2, kerroin 4,55 Unibet
Manchester City – Liverpool (+1), merkki 2, kerroin 2,12 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,75 | 4,00 | 4,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Onko joulukinkku aiheuttanut yhdessä suklaan syömisen kanssa hieman liikaa vuosirenkaita vatsan ympärille? Jos asia on näin, ei ole montaa tuntia. Tänään jalkapallon Englannin Valioliigan huippuottelussa yhteen iskevät Manchester City sekä vieraaksi saapuva Liverpool. Tämän ottelun aikana jännitystä ei tule puuttumaan ja sitä kautta hikoiluakin on kotisohvilla tarjolla siihen tahtiin, että joulukinkusta aiheutuneet vuosirenkaat ovat pian menneen talven lumia. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi Valioliigan tämän hetken kuuminta joukkuetta. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Joukkueiden välinen perustaso on varsinkin nyt pitkälti hyvin samaa luokkaa. Liverpool on neljään edelliseen otteluun viimeistellyt seitsemäntoista maalia, joten vierasjoukkueen hyökkäys on lievästi sanottuna tehnyt tuhoisaa jälkeä. Manchester Citystä voidaan tietenkin sanoa täysin samaa, mutta kerroinasettelu ei houkuttele lähteä kotivoittoa edes harkitsemaan.

Manchester City voitti edellisellä kierroksella Fulhamin 2-4 maalein. Manchester City johti tuota ottelua jo ratkaisevan oloisesti parilla maalilla, mutta Manchester Cityn puolustus alkoi omatoimisesti sekoilemaan ja sitä kautta Manchester City päästi Fulhamin takaisin otteluun. Manchester Cityn materiaali on uskomattoman laadukasta sekä leveää, mutta toisaalta Manchester Cityn puolustus ei ole jättänyt itsestään viime aikoina hyvää kuvaa. Kotijoukkue on illasta toiseen viimeistellyt hienoja maalimääriä, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että kolmeen edelliseen otteluun Taivaansinisille ollaan viimeistelty kuusi maalia. Siitä saattaa muodostua tässä ottelussa vielä ongelmia, sillä Liverpoolin alakertaahan ei olla päästy edes testaamaan – vierasjoukkue on kokonaisuudessaan ollut niin huikea. Viisi ottelukierrosta sitten edellisen kerran Liverpoolille ollaan yhdessä ottelussa tehty enemmän kuin yksi maali.

Manchester Cityllä on tämän ottelun alla loukkaantumisongelmia, joten parhaimmillaan Liverpool tulee nousemaan suoraan sanottuna fantastiseksi pelikohteeksi. Manchester Cityn loukkaantumislistalta voidaan poimia esimerkiksi nimet Pablo Zabaleta, Stevan Jovetic, Kun Aguero, Matija Nastasic. Tärkeitä poissaolijoita Manchester Cityllä riittää, vaikka muutaman pelaajan kohdalla tilanne on vielä hieman epäselvä. Liverpoolin merkittävimmät poissaolijat puolestaan ovat Steven Gerrard sekä Daniel Sturridge, mutta oikeastaan Liverpoolin loukkaantumislista ei ole muuttunut viime kierroksien aikana mihinkään. Esimerkiksi Steven Gerrard on ollut sivussa jo kauan. Kun Agueron poissaolo on Manchester Citylle kaiken kaikkiaan äärimmäisen valitettava asia. Kuitenkin argentiinalainen on viimeistellyt eniten maaleja kotijoukkueen kokoonpanosta. Tällä kerroinasettelulla Liverpool otetaan enemmän kuin innoissaan mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas