Manchester City - Manchester United 22.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Manchesterissa tulikuuma paikallistaisto.

Manchester City – Manchester United, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,10 | 3,30 | 3,40 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan tänään neljä ottelua, illan huipentaa Manchester Cityn sekä Manchester Unitedin välinen kohtaaminen. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa hyvin, mutta ei missään tapauksessa vakuuttavasti. Kaksi voittoa, tasapeli sekä tappion ovat tällä hetkellä Manchesterin joukkueet saalistaneet. Nämä ottelut Manchester Cityn sekä Manchester Unitedin välillä ovat aina erittäin odotettuja ja onkin syytä odottaa, että tiedossa tulee olemaan erittäin tapahtumarikas kohtaaminen. Maalintekotaitoa molemmilla joukkueilla on aivan käsittämättömästi jopa tälle tasolle. Viikollahan Mestarien liigan lohkovaiheessa Manchester City murskasi Viktoria Plzenin 0-3 maalein ja puolestaan Manchester United antoi kyytiä Bayern Leverkusenille 4-2 lukemin.

Manchester City on ehtinyt alkukaudella jo häviämään esimerkiksi Cardiffia vastaan 3-2 maalein, mutta toisaalta Manchester Unitedkaan ei ole ehtinyt vielä vakuuttamaan. Manchester United vaihtoi päävalmentajaa viime kauden jälkeen, joten vielä ei ole täysin uuden valmentajan ”opit” menneet perille. Tämä on toisaalta erinomainen mahdollisuus osoittaa se, että kumpi Manchesterin joukkueista onnistuu ottamaan yliotteen päävastustajastaan.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet aikaisemmilla kausilla erittäin maalirikkaita ja varmasti maaleja tullaan näkemään myös tänään. Joukkueiden välillä ei ole millään tavalla selkeää perustasoeroa ja toisekseen tämä on ehdottomasti yksi kauden odotetuimmista kamppailuista. Neljä maalia Manchester Unitedilta viikolla Leverkusenin verkkoon kieltämättä kertoo siitä, että Manchester City on kotiedustaan huolimatta tiukan paikan edessä.

Veikkaussivut | Tuomas