Manchester City - Stoke 30.8.2014 | Stoke on surkea vieraissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Viime kaudella City pieksi esimerkiksi Tottenhamin kotikentällään 6-0 ja Norwichin 7-0

Vihje lyhyesti

– Manchester City on aloittanut kauden hyvin. Se voitti maanantaina viime kauden kovimman kilpakumppanin Liverpoolin komeasti 3-1. City jatkaa siitä mihin se viime kaudella jäi. Joukkueen runko on sama kuin viime vuonna, muutama vahvistus on tullut mukaan.

– Stoke on hankkinut kesällä vahvistuksia, mutta vielä se ei ole näkynyt. Joukkue on ollut heikko kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Uusi pelaaja joukkueessa on Barcelonasta tullut entinen superlupaus Bojan. Hänellä olisi potentiaalia vaikka kuinka, mutta alkukierroksilla hän on ollut pehmeä.

– Stoke on viime aikoina ollut surkean heikko vierasjoukkue. Sen menestys pohjaa siihen, että kotikentällään se on kova vastus joka joukkueelle. Viime kaudela Stoke sai Valioliigan paremman puoliskon joukkueilta vieraissa vain yhden pisteen. Kovin vieraspäänahka sillä oli West Ham.

[ Ottelussa tehdään todennäköisesti yli 2.5 maalia. Gutsille 100 € bonus tästä ]

– City teki viime kaudella 102 maalia. Kotikentällään se voitti muun muassa Norwichin 7-0, Fulhamin 5-0 ja Tottenhamin 6-0. Citylle voi hyvinkin antaa tähän otteluun kaksi maalia tasoitusta. Bet365 lupaa kertoimen 2.00 sille että City voittaa kahdella, ja jos tulee eroa tasan kaksi niin panoksen saa takaisin.

Vihje: City – 2 asian handicap, kerroin 2,00 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Manchester City voitti viime maanantaina Liverpoolin kotonaan 3-1. Ottelu näytti, että City on heti kauden alusta täydessä iskussa. Joukkueella on sama manageri kuin viime kaudella, Manuel Pellegrini, ja joukkueen runko on aivan sama kuin viime vuonna. City jatkaa sitä mihin viime kaudella jäi.

Stoke on matkannut kuusi kertaa Valioliigassa Cityn vieraaksi ja joka kerta se on hävinnyt. Näissä kuudessa ottelussa Stoke ei ole pystynyt edes maalintekoon, eli Stoke on pelannut Manchesterissa Cityn kentällä yli 500 minuuttia jalkapalloa osumatta maaliin kertaakaan. Stoke on kotikentällään kova vastus mille joukkueella tahansa, mutta vieraissa se on yksi liigan heikoimpia. Viime viikonloppuna se oli heikon Hullin veiraana, ja vaikka Hullin Chester ajettiin kentältä vartin pelin jälkeen, niin silti Hull teki ensimmäisen maalin ja Stoke tasoitti vasta aivan ottelun lopussa. Viime kaudella Stoken kovin vierasvoitto oli kolme pistettä West Hamin kentältä. Valioliigan sarjataulukon keskivälin ylemmälle puolelle sijoittuneilta Stoke sai viime kaudella vieraissa vain yhden pisteen.

[ Ensimmäisen maalin tekijäksi hyvä ehdokas on Dzeko. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Kesän aikana Stoke ei ole juurikaan muuttunut. Uusia pelaajia on tullut, mutta ainakaan vielä heidän ei voi odottaa muuttavan joukkuetta. Stoke hankki kesällä Barcelonasta entisen huippulupauksen Bojan Krkicin. Bojanista piti jossain vaiheessta tulla uusi Messi, mutta sinne saakka vauhti ei riittänyt ja nyt hän hakee uutta nostetta Stokesta. Hannoverista tuli senegalilainen Mame Biram Diouf. Sekä Diouf että Bojan ovat ensimmäisissä otteluissa olleet vielä pehmeitä, parempaa on syytä olla tulossa. Lisäksi Stokella on uusia nimiä Moses, Bardsley ja Sidwell. He eivät muuta joukkueen luonnetta, mutta tuovat syvyyttä miehistöön.

Viime kaudella City voitti tämän ottelun 1-0, mutta ottelu pelattiin vain muutama päivä sen jälkeen kun City oli hävinnyt Mestareiden liigassa pudotuspelin kotikentällään Barcelonalle. Sen keskittyminen Stokea vastaan ei ollut lähelläkään huipussa. Tällä kertaa joukkuella ei ole mitään häiritseviä tekijöitä ja voitto Liverpoolista on nostanut itseluottamuksen heti korkealle. City oli viime kaudella Valioliigan kovin malintekijä. Siltä meni vain 12 ottelua kotikentällä, kun se oli tehnyt stadionillaan 50 maalia. Stoke taas on vieraissa päästänyt maaleja. Mark Hughesin manageroimana se on päästänyt Arsenalin kentällä kolme, ManU.n kentällä kolme, Evertonille neljä, Newcastlelle viisi ja niin edelleen. Suurinumeroisia tappioita on vaikka kuinka.

 

Perustelut vihjeelle

Manchester City kahden maalin tasoituksella on Bet365:n asian handicapissa 2.00. Sen voi ottaa kupongille, City on selvästi paremmassa kunnossa ja kova kotijoukkue. Stoke on takellellut ja se on heikko vierailija. Cityn kahden maalin voitto palauttaa panokset.

Vihje: City – 2 asian handicap, kerroin 2,00 Bet365

Veikkaussivut | Anssi