Manchester City - Swansea 1.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2013
Jaa tämä...

Jyrääkö Manchester City kotonaan Joutsenet maanrakoon?

Manchester City – Swansea, merkki yli 2,5 maalia, kerroin
Manchester City – Swansea, merkki yli 3,5 maalia, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,24 | 5,75 | 11,00

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Manchester City saa vastaansa etukäteen ajateltuna runsasmaalisessa ottelussa Swansean. Sarjataulukossa Manchester City on tällä hetkellä vasta seitsemäntenä, mutta viime aikoina kotijoukkue on pelannut äärimmäisen vakuuttavasti! Edelliset viisi ottelua ovat Manchester Citylle tuottaneet neljä voittoa ja nimenomaan ottelusta toiseen Manchester City on pelannut erittäin runsasmaalisia otteluita. Manchester City voitti viimeksi Valioliigan ottelussa kotonaan Tottenhamin 6-0 numeroin ja lisäksi viikolla Manchester City voitti Mestarien liigan kamppailussa Viktoria Plzenin 4-2 lukemin.

Swansea on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla yksitoista. Neljä voittoa sekä kolme tasapeliä ovat kaiken kaikkiaan kohtalainen suoritus vierasjoukkueen materiaalia katsoen, mutta kaiken kaikkiaan Swansean pelejä on mukava seurava. Swansea rakastaa pitää paljon palloa melkeinpä joukkuetta kuin joukkuetta vastaan. Swansean peleissä yleensä sattuu ja tapahtuu, vaikka viikolla Valencia varasti täydet pisteet Eurooppa liigan ottelussa 0-1 numeroin. Tänään Swansean keskikenttä tulee joutumaan hurjan paikan eteen, sillä Manchester City on viiteen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt 25 maalia! Voisi melkein sanoa, että se on kohtalaisen hurja suoritus. Nykyään Manchester Cityn kotiotteluissa on selvää, että kotijoukkue viimeistelee kolme tai neljä maalia ottelua kohden.

Swansea joutuu tähän otteluun pahasti vajaamiehisenä, sillä merkittävistä pelaajista sivussa ovat Michu, Wilfried Bony sekä Angel Rangel. Swansean materiaali ei tule loppupeleissä kestämään näin merkittäviä poissaoloja. Manchester Cityltä sivussa on edelleen äärimmäisen merkittävä David Silva, mutta toisaalta Manchester Cityn maalintekotaidot ovat täysin poikkeuksellista tasoa. Manchester City on tällä hetkellä etenkin kotonaan lähes mahdoton voitettava. Todennäköistä on kuitenkin se, että myös Swansea tulee pääsemään tässä ottelussa maalien makuun. Viktoria Plzen pystyi viimeistelemään viikolla kaksi maalia Manchester Cityn verkkoon, joten siinä mielessä Swanseallakin on täydet mahdollisuudet jollain tapaa taistella vieraspisteistä.

Veikkaussivut | Tuomas