Manchester City - Tottenham 24.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Tottenham hyökkää Manchester Cityn kimppuun Valioliigan huippuottelussa.

Manchester City – Tottenham, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,67 | 4,00 | 5,75

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Tottenham matkustaa Manchester Cityn vieraaksi kierroksen huippuottelussa. Tänään pelataan yhteensä kahdella pelipaikkakunnalla. Sarjataulukossa Manchester City on yhdeksäntenä, kun taas Tottenham on sijalla seitsemän. Molemmat joukkueet ovat ehdottomasti pelanneet alkukauden alakanttiin, mutta toisaalta tänään vasta niin Manchester City kuin Tottenhamkin pelaa oman kierroksen ottelunsa. Kyseessä on kahden paljon maalintekotaitoa omaavan joukkueen kohtaaminen. Tänään tiedossa on todennäköisesti kamppailu, jossa maaleja nähdään molemmissa päissä. Manchester City tunnetaan äärimmäisen vakuuttavana kotijoukkueena, mutta toisaalta kotijoukkue on alkukaudella ollut epätasainen.

Tottenhamille maalinteko on alkukaudella ollut vaikeaa, mutta samaa ei voida sanoa Manchester Cityn tilanteesta, sillä kotijoukkue on viimeistellyt 28 maalia – se on uskomattoman vakuuttava suoritus! Yksilötaidoltaan Manchester City on aivan huippuluokkaa. Manchester City on ehtinyt häviämään jo neljä kertaa Valioliigassa ja se on ilman muuta liian paljon. Mutta joka tapauksessa sekään ei poista sitä tosiasiaa, että kukaan muu seura ei ole alkukaudella ollut niin tehokas hyökkäyspäässä kuin Manchester City. Nyt kotijoukkueen olisi pystyttävä karsimaan turhat tappiot pois surkeilta joukkueilta, jotta mestaruudesta olisi vielä mahdollista taistella.

Molemmat joukkueet pääsevät tähän otteluun erinomaisella kokoonpanolla, sillä sairaslista on niin Manchester Cityn kuin myös Tottenhamin osalta lähes tyhjää katsottavaa. Manchester City on kahteen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt kaksitoista maalia, mutta edellisen kierroksen tappio Sunderlandin vieraana oli anteeksiantamaton. Sitä ei voida missään tapauksessa kieltää. Tänään kentällä nähdään erittäin ärsytetty Manchester City. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan vauhdikas kohtaaminen. Tottenham on alkukaudella ollut vähämaalinen, mutta tänään vierasjoukkueen kohdallakin tullaan näkemään poikkeus. Yli 2,5 maalia on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas