Manchester City - Viktoria Plzen 27.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Viktoria Plzen vieraissa manchesterilaisen jyräämäksi?

Manchester City – Viktoria Plzen (+1), merkki 1, kerroin
Manchester City – Viktoria Plzen (+2), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,15 | 7,75 | 16,30

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, tänään pelataan tuttuun tapaan kahdeksalla pelipaikkakunnalla. Lohko D:n ottelussa yhteen iskevät Manchester City sekä vieraaksi saapuva Viktoria Plzen. Manchester City on tällä hetkellä lohkossa toisena yhdeksällä pisteellään, kun taas puolestaan Viktoria Plzen tulee todennäköisesti jäämään lohkossa viimeiseksi. Viktoria Plzen ei ole saalistanut vielä pistettäkään. Viktoria Plzen menestyy Tsekin liigassa hyvin, mutta kansainvälisille kentille Viktoria Plzenille ei ole mitään asiaa. Toisaalta Viktoria Plzenille arpaonnikaan ei ollut paras mahdollinen, sillä Manchester City sekä Bayern Munchen ovat yksinkertaisesti tässä lohkossa täysin ylitse muiden.

Manchester City on alkanut pelaamaan viime aikoina materiaalinsa edellyttämällä tavalla, sillä viimeksihän Valioliigan huippuottelussa Manchester City murskasi Tottenhamin vaatimattomasti 6-0 maalein sekä kaiken kaikkiaan neljään edelliseen otteluun Manchester City on viimeistellyt kahdeksantoista maalia! Manchester City hävisi viimeksi vieraissa Valioliigan ottelussa täysin käsittämättömästi Sunderlandia vastaan 1-0 maalein ja se olikin manchesterilaisjätiltä täysin anteeksiantamaton teko. Manchester City kuitenkin näytti heti Tottenhamia vastaan osaamistaan murskaten Valkoiset täydellisesti. Manchester City on edellisen kerran hävinnyt kotonaan Bayern Munchenia vastaan ja sen jälkeen vähiten Manchester City on tehnyt kotiotteluissa maaleja Evertonia vastaan ja siinä kamppailussahan verkot heiluivat liverpoolailaisten takana kolmesti.

Viktoria Plzen on saalistanut Tsekin liigassa kolmesta edellisestä vierasottelustaan hienosti täydet pisteet, mutta tänään siitä ei tule olemaan minkäänlaista hyötyä! Viktoria Plzen on joutunut Tsekin liigassa matkustelemaan edellisten kierrosten aikana melko reilustikin, kun taas Manchester City pelasi viime ottelunsa kotonaan. Manchester City on päässyt näin ollen valmistautumaan rauhassa tähän otteluun. David Silvahan oli Tottenhamia vastaan sivussa ja on todennäköistä, että myös tänään Manchester Cityn supertähti on poissa. Asia on syytä tarkistaa vielä ennen lopullista pelipäätöstä. David Silva on Manchester Cityn hyökkäyksessä äärimmäisen tärkeä pelaaja, mutta Tottenhamia vastaan kuusi maalia kertoo kyllä hyvin siitä, että ilman EX-Valencian pelaajaakin manchesterilaiset pystyvät viimeistelemään upeita maalimääriä. Viktoria Plzen tulee jäämään tänään jyrän alle.

Veikkaussivut | Tuomas