VIDEO: Manchester Cityllä räiskyy - Pep Guardiola hyllytti Yaya Touren

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja joutui hyllytetyksi.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester City sai kesällä uuden päävalmentajan, kun Pep Guardiola saapui taivaansinisten penkin taakse. Se ei ollut kaikkien mieleen, sillä Yaya Tourella oli nykyvalmennuksen kanssa ongelmia jo Barcelonassa, eikä tilanne Manchester Cityssä ole helpottanut. Uusimpien tietojen mukaan Guardiola on hyllyttänyt Norsunluurannikon avainpelaajan.

Toure jäi Barcelonassa siis pieneen rooliin, kun Guardiola toimi katalonialaisseuran päävalmentajana, ja olikin yllättävää, että norsunluurannikkolainen jäi kesällä Manchester Cityyn, kun selvisi uuden päävalmentajan henkilöllisyys. Ennen kautta odotettiin, että Toure jää jälleen sivuosaan menestysvalmentajan ryhmässä, joten uutena tilanteena tätä ei voida pitää.

Touren agentti Dimitri Seluk antoi palaa lehtihaastattelussa pian sen jälkeen, kun Guardiola jätti Touren ulos Manchester Cityn 25 pelaajan Mestarien liigan ryhmästä.

– Jos Manchester City City ei voita Mestarien liigaa, niin toivottavasti Guardiola kehtaa sanoa, että hän oli väärässä nöyryyttäessään Yayan kaltaista suurpelaajaa, Seluk totesi.

Guardiolan vastaus oli selvä, sillä joko Toure ja Seluk pyytävät päävalmentajalta anteeksi tai muussa tapauksessa keskikenttäpelaaja ei jatka uraansa Manchester Cityn paidassa ainakaan pelikentän puolella.

– Hänen on pyydettävä anteeksi. Jos hän ei tee niin, pelaamaan ei ole asiaa, Guardiola kertoi BBC:n mukaan.

Guardiola jatkoi, ettei hän olisi koskaan puhunut valmentajistaan samaan sävyyn, mutta samalla päävalmentaja jatkoi, että ei ollut helppoa jättää Tourea ulos Mestarien liigan kokoonpanosta. Joka tapauksessa Guardiola vaikuttaa olevan hyvin loukkaantunut.

 

Tiistaina jalkapalloa pelataan muun muuassa Espanjan La Ligan, Saksan Bundesliigan ja Englannin Liigacupin merkeissä. Myös Veikkausliigassa on tiedossa yksi ottelu, kun häntäpään välienselvittelyssä PK-35 Vantaa saa vieraakseen HIFK:n.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Manchester Unitedille shokkitappio Eurooppa-liigassa
VIDEO: Werder Bremenin koko valmennusjohdolle potkut

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa