Manchester United - Arsenal 10.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2013
Jaa tämä...

Manchester United sekä Arsenal vastakkain Valioliigan kärkikamppailussa.

Manchester United – Arsenal, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,30 | 3,50 | 3,30

 

 

Sarjataulukossa ensimmäisenä oleva Arsenal matkustaa hankalaan vierasotteluun, sillä kotijoukkueena toimii tällä kertaa Manchester United. Isänpäivän kunniaksi jalkapallon Englannin Valioliigasta tarjotaan kahden huippujoukkueen välinen kohtaaminen. Manchester United on sarjataulukossa tällä hetkellä vasta kahdeksantena, mutta Manchester United on viime aikoina parantanut huomattavasti peliään. Manchester United on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa, vaikka viikolla Mestarien liigan ottelussa kotijoukkue jäikin maalittomaan tasapeliin Real Sociedadia vastaan. Ennen Espanjan vierailua Manchester United teki kolmessa ottelussa peräti kymmenen maalia, joten tehot ovat alkamassa löytymään heikomman alkukauden jälkeen.

Manchester Unitedin alkukausi oli jossain määrin jopa säälittävää seurattavaa, mutta tällä hetkellä kotijoukkueen pelivire on enemmän kuin kohdallaan! Kaiken kaikkiaan edellisestä kymmenestä ottelusta Manchester Unitedilla on alla vain yksi tappio. Manchester Unitedilla on edelleen maailmanluokan viimeistelijöitä, vaikka sarjataulukossa sijoitus on mitä sattuu. Joka tapauksessa Manchester United tulee nostamaan varmasti nopeasti sijoitustaan sarjataulukonkin osalta, sillä tälläisessä pelivireessä oleva kotijoukkue ei tule kauaa olemaan sarjataulukossa näin matalalla. Periaatteessahan Manchester Unitedin tulisi taistella materiaalinsa puolesta mestaruudesta myös tällä kaudella.

Arsenal matkustaa Manchester Unitedin vieraaksi täysin käsittämättömästä tilanteesta, sillä vierasjoukkue voitti viikolla vaatimattomasti Dortmundin 0-1 maalein ja kaiken kaikkiaan Arsenal on tehnyt tällä kaudella niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassa melkeinpä mitä on halunnut. Arsenalin vierasvoitto Saksasta oli huikea osoitus siitä, että missä pelivireessä vierasjoukkue tällä hetkellä onkaan. Edellisessä Valioliigan ottelussa Arsenal voitti Liverpoolin 2-0 numeroin, joten tällä hetkellä Arsenal on Euroopan yksi kuumimmista joukkueista. Näissä huippuotteluissa usein maaleja nähdään ja on syytä ehdottomasti olettaa, että maaleja nähdään myös tällä kerralla. Lähtökohtaisesti yli 2,5 maalia on hieno valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas