Manchester United - Cardiff 28.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Manchester Unitedin kriisi Cardiffin isäntänä?

Manchester United – Cardiff, merkki 2, kerroin 15,00 Sportingbet
Manchester United – Cardiff (+1), merkki 2, kerroin 4,50 Nordicbet
Manchester United – Cardiff (+2), merkki 2, kerroin 2,05 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,22 | 5,50 | 15,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Manchester United sekä Cardiff iskevät Old Traffordilla yhteen. Sarjataulukossa Manchester United on tällä hetkellä sijalla seitsemän, kun taas Cardiff löytyy viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on yhdeksäntoista pistettä Manchester Unitedin eduksi. Manchester United lähtee tähänkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta kerroinasettelussa on jätetty Cardiffille ilmaa. Manchester United on ollut viime aikoina surkeassa pelivireessä eivätkä kotijoukkueen useat loukkaantumiset tilannetta helpota. Manchester United on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut peräti neljä tappiota ja viimeksihän Manchester United nolasi itsensä häviämällä Cupissa Sunderlandille. Suurella todennäköisyydellä Manchester Unitedilta sivussa tästäkin ottelusta ovat esimerkiksi Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Nemanja Vidic, Nani, Robin Van Persie sekä Marouane Fellaini. Manchester Unitedin valtavat loukkaantumisongelmat ovat sekoittaneet kotijoukkueen tekemistä erittäinkin paljon.

Cardiff on materiaaliltaan luonnollisesti Valioliigan viiden heikoimman joukkueen listassa, mutta kolme edellistä otteluahan ovat vierasjoukueelle tuottaneet peräti kaksi voittoa! Cardiff voitti viimeksi Cupissa Boltonin 0-1 numeroin. Cardiffille maalinteko on tuottanut koko kauden ajan suurta tuskaa, mutta viime aikoina vierasjoukkue on alkanut tosissaan taistelemaan sarjapaikkansa puolesta. Seitsemäntoista tehtyä maalia hieman yli kahteenkymmeneen otteluun on ehdottomasti liian heikko suoritus, mutta toisaalta nythän jos koskaan walesilaisryhmällä on mahdollisuus Manchester Unitedia kiusaamiseen. Cardiffin kannaltahan erinomainen asia on myöskin se, että vierasjoukkueella käytännössä ei ole. Tarkemmin sanottuna Cardiffilta sivussa tänään ainoastaan on Andrew Taylor. Häntä vierasjoukkue kaipaisi kovasti takaisin vahvuuteensa, mutta muuten walesilaisryhmä on pysynyt mukavasti terveenä.

Manchester United on menettänyt jo aikoja sitten mahdollisuutensa taistella Valioliigan mestaruudesta, joten kotijoukkueen kausi on lähtenyt jo kauan aikaa sitten täysin väärille raiteille! Manchester Unitedilla on käytännössä mahdollisuus enään taistella sijoituksista neljän parhaan joukossa. Voisi olettaa, että Manchester Unitedin omistus ei ole tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen, sillä kotijoukkueen peliesitykset ovat kaiken kaikkiaan todella epätasaisia. Tilastojen valossa Manchester Unitedia voidaankin pitää ainoastaan keskikastin kotijoukkueena. Yksitoista kotiottelua ovat Punaisille tuottaneet käsittämättömästi ainoastaan viisi voittoa. Tällä kerroinasettelulla Cardiff nousee väkisinkin pelikelpoiseksi kohteeksi. Joukkueiden välinen tasoero kaventuu merkittävästi Manchester Unitedin suurten loukkaantumisongelmien takia. Rohkeasti näin ollen lähdetään tekemään tiliä Cardiffin avulla.

Veikkaussivut | Tuomas