Manchester United - Chelsea 26.8.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Chelsea matkustaa Old Traffordille odotettuun huippuotteluun.

Manchester United – Chelsea, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,25 | 3,35 | 3,05  

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, kierroksen päättää huippuottelu Manchester Unitedin sekä Chelsean välillä. Heti alkuun voidaan sanoa, että tätä ottelua ollaan odoteltu heti siitä lähtien, kun kausi saatiin virallisesti reilu viikko sitten käyntiin. Kyseessä on joka tapauksessa Manchester Unitedille kauden toinen ottelu, Chelsealle tämä on jo peräti kolmas kamppailu. Tähän mennessä Manchester United on ehtinyt voittamaan Swansean vieraissa käsittämättömästi peräti 1-4 maalein, Chelsealla on puolestaan alla 2-0 numeroin voitto Hullia vastaan sekä 2-1 maalein voitto Aston Villaa vastaan. Varsinkin Hullia vastaan Chelsealla oli tilaisuuksia tehdä enemmänkin maaleja.

Manchester United sekä Chelsea ovat tälläkin kaudella Valioliigan parhaimmistoa, joten nämä keskinäiset ottelut ovat molemmille joukkueille erittäin tärkeitä! Näistä otteluista saadut pisteet ovat äärimmäisen arvokkaita. Manchester United lähtee tässä tapauksessa kotiedun turvin otteluun suosikkina. Kieltämättä muutenkin neljä maalia vieraissa Swansean verkkoon on hurja juttu – lisäksi myös, kun otetaan vielä huomioon, että Manchester United on uuden valmentajan alaisuudessa.

Näissä huippuotteluissa maaleitta harvemmin jäädään, sillä maalinteon osalta kyseessä on Valioliigan kaksi jättiläistä! Varsinkin Chelsea pelasi etenkin tuloksellisesti kesän aikana harjoitusotteluissa erinomaisesti, joten itseluottamus Chelsealla on varmasti erittäin korkealla. Napataan yli 2,5 maalia mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas