Manchester United - Crystal Palace 14.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Crystal Palace jyrän alle Manchester Unitedin vieraana?

Manchester United – Crystal Palace (+2), merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,20 | 7,50 | 14,00

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Manchester United saa vastaansa iltapäivän ensimmäisessä ottelussa Crystal Palacen. Heti alkuun voidaan todeta se fakta, että joukkueiden välinen tasoero on aivan valtava Manchester Unitedin eduksi. Crystal Palace nousi viime kauden päätteeksi Valioliigaan, mutta samallahan Crystal Palace on suurimpia suosikkeja tippumaan tämän kauden jälkeen sinne takaisin. Manchester United on aloittanut kautensa hieman epätasaisesti voitolla, tasapelillä sekä tappiolla, mutta toisaalta Crystal Palacen tilanne ei ole helppo. Kolme ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet jo tähän mennessä Crystal Palacelle kaksi tappiota.

Manchester United on uuden valmentajansa alaisuudessa ollut epätasainen, mutta toisaalta tässä ottelussa tilanne on se, että normaalillakin peliesityksellä Crystal Palace tulee tänään kaatumaan! Manchester Unitedin puolustukseksi on todettava se, että alkukauden otteluohjelma on ollut erittäin vaikea. Kotijoukkue on ehtinyt kohtaamaan alkukaudella jo niin Liverpoolin kuin Chelseankin. Liverpoolia vastaan Manchester United koki tappion 1-0 maalein, mutta toisaalta Manchester Unitedilla oli aivan riittävästi paikkoja tasoitusmaalinkin tekemiseen.

Crystal Palace tulee tällä kaudella kotonaan keräämään suurimman osan pisteistään, vieraissa tuleekin olemaan huomattavasti hankalampaa. Lähtökohtaisesti mikäli Manchester United saa nopean avausmaalin, tiedossa voi olla rumatkin lukemat. Päivän ensimmäisessä ottelussa tiedossa lienee yhteen maaliin pelaamista. Tasoituksellakin Manchester United on lähellä toteutua.

Veikkaussivut | Tuomas