Manchester United - Fulham 9.2.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

Joutuuko Fulham jyrän alle Manchester Unitedin vieraana?

Manchester United – Fulham (+1), merkki 1, kerroin 1,52 Unibet
Manchester United – Fulham (+2), merkki 1, kerroin 2,35 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,19 | 7,00 | 17,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, illan jälkimmäisessä ottelussa Manchester Unitedille olisi tarjolla kasvojenpesunpaikkaa Fulhamin kustannuksella. Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelataan tänään kaksi taistelua ja lähtökohtaisesti Manchester Unitedin sekä Fulhamin välinen kohtaaminen on niistä se helpoin veikattava. Manchester Unitedin kausi on tähän mennessä sujunut todella ailahtelevaisesti, mutta Fulhamia vastaan kolme pistettä on oltava jossain määrin jopa itsestäänselvyyttä. Fulham taistelee tiukasti putoamista vastaan eli se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Fulham on pystynyt saalistamaan käsittämättömästi ainoastaan kuusi voittoa, joten tällä hetkellä vierasjoukkuetta voidaan pitää yhtenä suurimpana putoajasuosikkina. Parhaimmillaan Valkoiset pelaavat erittäin viihdyttävää jalkapalloa, mutta tällä kaudella vierasjoukkueen tekemisen taso ei ole yksinkertaisesti riittänyt sarjataulukon sijoitusta parempaan.

Manchester Unitedin kohdalla tätä ottelua voidaan pitää jo jatkonkin kannalta erittäin merkittävänä. Syykin sille on helppoa mainita, sillä Manchester United nousisi voitolla taistelemaan vielä sijoituksista viiden parhaan joukossa, mutta tasapelillä tai tappiolla Manchester Unitedin sijoitus jäisi entistä kauemmaksi kärkikaksikon alapuolelle. Viidentenä oleva Everton on tällä hetkellä viisi pistettä seitsemäntenä olevaa Manchester Unitedia edellä ja onhan syytä samalla muistaa, että Everton pelaa tänään oman ottelunsa Tottenhamin vieraana. Kuusi edellistä ottelua ovat Manchester Unitedille tuottaneet ainoastaan kolme voittoa sekä peräti kolme tappiota, joten kotijoukkueen kohdalla tätä ottelua voidaan ehdottomasti pitää kasvojenpesukamppailuna.

Manchester Unitedin suurimmat loukkaantumisongelmat alkavat olla pian menneen talven lumia, joten siinä mielessä Punaiset pystyvät melko nopealla aikataululla pelaamaan lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Fulhamin tilanne on puolestaan käytänössä juuri päinvastainen, sillä vierasjoukkueella loukkaantumisia riittää. Suurella todennäköisyydellä Fulhamin vahvuudesta sivussa tänään ovat esimerkiksi Kieran Richardson, John Arne Rise sekä Sascha Riether. Eipä Fulhamin kuntopuntari anna syytä olettaa, että Manchester Unitedilla olisi tänään vaikeuksia täysi pistepottia napata. Fulham on kuuteen edelliseen otteluun kärsinyt viisi tappiota, joten maalaisjärjelläkin ajateltuna Manchester United on syytä lähteä tasoituksen kanssa vetokupongille poimimaan. Nyt jos koskaan olisi Manchester Unitedin syytä palata takaisin omalle tasolleen.

Veikkaussivut | Tuomas