EFL-Cup: Manchester United - Hull 10.1.2017 klo 22.00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 01/10/2017
Jaa tämä...

Pelaa vihje: X/1, kerroin 4.00 Unibet>>

Englannin Liigacup, eli EFL-cup, on välierävaiheessa. Todennäköisin pari Wembleyn finaaliin on Manchester United ja Liverpool, tänään ManU:n vastustaja Old Traffordilla on Hull. Manchester United on hyvässä kunnossa. Sillä on menossa kahdeksan voiton putki, edellisen kerran United hävisi marraskuun alussa Eurooppa-liigassa Fenerbahcen vieraana.

Hull taas sitten on Valioliigan toista päätä, sarjajumbo, joka tulee kauden päätteeksi putoamaan Championship -sarjaan. Hull antoi hiljattain managerilleen Mike Phelanille potkut kehnon menestyksen vuoksi. Uusi Hullin manageri on entinen Olympiakoksen päävalmentaja Marco Silva. Silvalla olisi nyt heti alkuun mahdollisuus tehdä vaikutua Hullin kannattajiin, tilauksessa olisi ainakin sellainen tulos ettei välierien toinen ottelupari Hullin kentällä olisi aivan muodollisuus.

Silva on Englannin kentillä täysin uusi tuttavuus, mutta viime kaudelle Kreikan pääsarjassa hän otti Olympiakoksen kanssa 28 voittoa 30 ottelusta. Viime viikonloppuna Silvan manageroimana Hull voitti FA Cupissa Swansean 2-0.

Poissaoloja puolustuksessa

Silvan hommaa vaikeuttaa se, että Hullin puolustukseen on iskenyt loukkaantumissuma. Joukkue joutunee Old Traffordille ilman kunnon toppareita. Michael Dawson oli viimeinen riveistä pudonnut. Hän joutui Swansea -ottelussa vaihtoon olkapäävamman vuoksi. Curtis Daviesin ja Harry Maguiren pelaaminen on tänään vähän siinä ja siinä, jos he ovat sivussa, niin Silva joutuu kasaamaan puolustuksensa palasista.

Hullin peräpäässä on ongelmia, mutta tilanteen tasapainottamiseksi, niin on hyökkäyksessäkin. Swansea -ottelussa vaihdosta peliin tullut Abel Hernandez teki ottelun kummatkin maalit. Hernandez on vielä oikeastaan toipumassa loukkaantumisen jälkeen, ja Silva on sanonut, että häntä on peluutettava säästeliäästi. Silva saattaa kuitenkin olla pakotettu peluuttamaan uruguaylaista Hernandezia, mutta tuskin hän koko ottelua jaksaisi. Hull on hankkinut lainasopimuksella Oumar Niassen, mutta hän ei välttämättä ole vielä pelikelpoinen.

ManU lepuutti viikonloppuna tähtiään

ManU laittanee kentälle kovan avauksen. Unitedin pomomies Jose Mourinho lepuutti viikonloppuna FA Cupin ottelussa Readingia vastaan muun muassa Paul Pogbaa ja Zlatania. Eipä heitä olisi kentällä tarvittukaan, Reading oli tyystin aseeton ja hävisi 0-4.

Unitedilla saattaa olla mielessä myös jo tulevan viikonlopun kotiottelu Liverpoolia vastaan Valioliigassa, mutta eiköhän mahdollinen pokaalijuhla Wembleyllä paina sen verran vaa’assa, että United tulee kovalla kokoonpanolla kentälle. Unitedilta ei juurikaan puutu avainpelaajia kokoonpanosta, ainoastaan Marcos Rojolla on lihasvaivaa.

Vetomarkkina ei oikein anna mahdollisuuksia vedonlyömiselle Unitedin puolesta. Unibet antaa sen voitosta vain 1.15, ja onhan se kahden Valioliiga-joukkueen kohtaamisessa aivan liian vähän. Futis on pienien marginaalien peli. Kiinnostava veto on puoliaika/lopputulos -veto X/1. Unibetin kerroin tälle on 4.00. Hull varmasti tuo bussinsa kentälle, ja jos se jaksaa roikkua mukana tauolle saakka, niin tuskin kuitenkaan loppuun asti. Kyllä tämä osuu useammin kuin kerran neljästä, mutta panos on syytä kuitenkin pitää pienenä.

Pelaa vihje: X/1, kerroin 4.00 Unibet>>