Manchester United ja Juventus tekemässä jo uusia kauppoja?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/09/2016
Jaa tämä...

Juuri kun yksi siirtosaaga Manchester Unitedin ja Juventuksen välillä on saatu päätökseen, niin toinen on jo viritteillä. Tällä kertaa, niin ikään keskikentällä, elantonsa tienaava pelaaja olisi liikkumassa Englannista Italiaan.

Gazzetta dello Sportin tietojen mukaan Manchester United on tarjonnut Juventukselle saksalaisikoni Bastian Schweinsteigeria. Saksalaisilla kun ei näytä olevan pitkässä juoksussa käyttöä Jose Mourinhon aikakaudelle siirtyneessä ManU:n alaisuudessa. 32 – vuotias maailmanmestari onkin tippunut Old Traffirdin hierarkiassa reservijoukkueen vahvuuteen. Red Devilsin vihdoin viimeisteltyä maailmanennätys siirto Paul Pogban kanssa, sinetöi lopullisesti se Schweinsteigerin kohtalon. Ja kuin kiusallaan ManU on tarjonnut saksalaista Juventukselle.

Juventus on tiedettävästi hakemassa vahvistusta keskustaansa menetettyään Pogban. Joukkueen tähtäin on tällä hetkellä Chelsean Nemanja Maticissa, Wolfsburgin Luiz Gustavossa ja Paris-Saint Germainin Blaise Matuidissa. Schweinsteiger voisi olla Vanhalle Rouvalle yksi vaihtoehto, mutta vain syvyyden tuomisessa kokoonpanoon ei aloittavan yhdentoista pelaajan joukkoon. Schweinsteigerin edelle nokkimisjärjestyksessä Bianconerissa marssisi muun muassa Miralem Pjanic, Sami Khedira ja Claudio Marchisio sekä mahdollinen toinen uusi hankinta. Siirtyy saksalaiskonkari, minne tahansa, niin Veikkaussivujen toimitus toivoo, että Mestarien liiga voittaja saisi urallaan arvokkaan lopetuksen pelaavassa kokoonpanossa eikä unohdettuna reservipelaajana.

Lue myös:

VIDEO: PAUL POGBAN SIIRTO MANCHESTERIIN VIHDOIN VARMISTUNUT

VIDEO: OLYMPIALAISET JÄTTÄÄ MISSIKISAT VARJOONSA MENNEN TULLEN

 

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa