Manchester United - Manchester City 12.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 11/02/2011
Jaa tämä...

Manchester United – Manchester City 12.2 klo 14.45

Merkki: X Kerroin: 3.85 Betfair

Manchester United koki kauden ensimmäisen tappion Valioliigassa edellisellä kierroksella vieraspelissä Wolverhamptonia vastaan maalein 2-1. Unitedin onneksi kärkikahinoihin lukeutuvat Arsenal ja Chelsea kompuroivat kuitenkin omissa kierroksen kamppailuissa, joten ManU:n sarjajohto pysyi varsin vankkana. Neljän kärkijoukkueen porukasta vain Manchester City onnistui nappaamaan täyden pistepotin Citizensin selätettyä kotipelissä West Bromwichin maalein 3-0. Carlos Tevez tehtaili joukkueen jokaisen osuman.

Ottelusta on enteiltävissä todella jännittävä, sillä paikallispelin lataus ja kummankin joukkueen asema mestaruustaistelussa antavat mielenkiintoiset lähtökohdat kiivaaseen kamppailuun. ManU on ollut todella vahva kotijoukkue, sillä United on napannut kolmestatoista kotiottelusta 37 pistettä mahdollisesta 39 pisteestä. Manchester City on kuulunut puolestaan sarjan parhaimpiin vierasjoukkueisiin. Viimeisissä matkapeleissä City ei ole ollut kuitenkaan parhaimmassa vireessä, sillä joukkue on napannut ainoastaan kaksi tasapeliä kolmesta viimeisestä vierasottelusta.

United johtaa sarjaa neljän pisteen erolla Arsenaliin, kun puolestaan City vaanii sarjassa kolmantena viiden pisteen päässä Unitedista pelin enemmän pelanneena. Tappio tietäisi Citizensin osalta mestaruuden karkaamista ulottumattomiin, joten joukkue puolustanee todella tarkasti lauantain pelissä yrittäen välttää turhia riskejä. Kummallakin joukkueella on ottelussa iso panos, joten pistejaon todennäköisyys on hieman normaalia suurempi. Myös paikallispelin luonne enteilee tiukkaa kamppailua.

Lähde: urheilulehti.fi