Manchester United - Manchester City 8.4.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/08/2013
Jaa tämä...

Manchesterin jättiläiset Valioliigan huippuottelussa.

Manchester United – Manchester City, merkki 1, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 2,34 | 3,50 | 3,24 

Jalkapallon Englannin Valioliigan päättää Manchesterin erittäin odotettu kuuma paikallistaistelu. Manchester United johtaa Valioliigaa viidentoista pisteen erolla ennen toisena olevaa Manchester Cityä. Mestaruudesta ottelussa ei pelata, sillä se on ratkennut jo kauan sitten Manchester Unitedin eduksi. Kuitenkaan Manchester City ei varmasti tätä ottelua halua hävitä. Joka tapauksessa lähtökohdat ovat ehdottomasti kotijoukkueen puolella. Manchester City on ollut vieraissa erittäin epätasainen, viiteen edelliseen vierasotteluun alla on vain kaksi voittoa. Manchester Cityn materiaalille se on ehdottomasti surkea suoritus. Manchester City hävisi edellisessä vierasottelussaan 2-0 maalein Evertonia vastaan.

Manchester United hävisi edellisen kerran paikallisottelussa kotonaan Citylle 1-6 maalein, joten motivaatio korjata tuo tilanne on varmasti korkealla! Kyseisessä ottelussahan Manchester Unitediltä ei onnistunut yhtään mikään, vierasjoukkueelta onnistui puolestaan kaikki. Sillä kuitenkaan ei ole tässä kohdassa enään niin suurta merkitystä sarjataulukon osalta, sillä Manchester City on itse pilannut kauan sitten mahdollisuudet mestaruuteen. Siitä ei ole pelattu tosiaan enään pitkään aikaan.

Manchester United on kotonaan ollut liigan ylivoimaisesti paras kotijoukkue, sillä viisitoista kotiottelua ovat tuottaneet neljätoista voittoa! Viimeksi kotonaan Punaiset voittivat Readingin Valioliigassa 1-0 numeroin. Esimerkiksi verrattuna Manchester Cityyn ovat punaiset olleet selkeästi edellä, sillä jopa kotonaankin Manchester City on ollut yllättävän epätasainen, vaikka viimeksi kotonaan Manchester City voittikin Newcastlen 2-0 numeroin. 

Todennäköisesti hieno sekä tapahtumarikas kohtaaminen tiedossa, mutta joka tapauksessa Manchester United on syytä kotonaan arvostaa selvähköksi ennakkosuosikiksi. Manchester City ei tällä kaudella menestynyt Euroopan kentillä eikä Valioliigassakaan. Toinen hyvä valinta otteluun olisi yli 2,5 maalia. Todennäköisesti maaleja ottelussa on tiedossa. Kirjoitushetkellä korkeimman kertoimen kyseiseen valintaan tarjoaa 1,77 kertoimella Nordicbet.

Veikkaussivut | Tuomas