Manchester United - Olympiakos 19.3.2014 | Joko Moyes saa potkut?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Manchester United on tiukassa paikassa

Vihje lyhyesti

– Manchester United hävisi viikonloppuna Liverpoolille kotonaan 3-0. Ensimmäinen osa Olympiakosia vastaan päättyi ManU:n 0-2 -tappioon. United on ollut surkea viime aioina tärkeissä otteluissa.

– Olympiakos on jo varmistanut Kreikan liigamestaruuden. Se voitti Panathinaikoksen viime viikonloppuna, vaikka useita avainpeaajia lepuutettiin. Manchester United ei lepuuttanut ketään Liverpoolia vastaan, Rooney ja van Persiekin pelasivat koko ottelun.

– Olympiakos ei ole koskaan voittanut Mestareiden liigassa Brittein saarilla, eikä ManU ole koskaan hävinnyt samassa turnauksenna kreikkalaiselle joukkueelle. Toisaalta, ManU on tällä kaudella ollut historiallisen huono.

– ManU:n voittokertoimet ovat alhaalla, vielä löytyy pelaajia, jotka ovat valmiita löymään vetoa ManU:n puolesta kertoimella 1.50. Olympiakos tasoituksella on hyvä veto tässä ottelussa.

Vihje: Olympiakos +1, kerroin 2,04 10Bet 

 

 

Lähtökohdat otteluun

Kuinka paljon syvemmmälle surkeuteensa Manchester United voi vielä vajota? Viime viikonlopun 0-3 -tappio kotikentällä periviholliselle Liverpoolille oli umpikehno tulos ManU:lle. Wayne Rooney totesi myöhemmin sunnuntain olleen hänen elämänsä kauhein päivä.

Unitedin manageri David Moyes on alkuviikosta antanut myönteisiä lausuntoja, joissa hän uskoo vielä kykyynsä kääntää joukkueen suunnan. Jos Olympiakos nyt pudottaa manchesterilaiset nyt jatkosta, voi olla, että Moyes ei ole se manageri, joka yrittää nostaa Unitedin alamaista.

Olympiakos voitti otteluparin ensimmäisen osan Kreikassa 2-0, eikä Manchester Unitedista ollut tuossa ottelussa juurikaan vastusta. ManU oli ottelussa puuduttava, vailla minkäänlaista kekseliäisyyttä tai ideaa.

Olumpiakos on jo varmistanut Kreikan liigan mestaruuden vaikka sarjaa on vielä viisi viikkoa pelaamatta. Viime viikolla joukkue voitti Panathinaikoksen kotikentällään 2-0, vaikka monia avainpelaajia lepuutettiin. Olympiakoksen manageri Michel matkasi Manchesteriin jo aikaisemmin nähdäksen sunnuntain Liverpool-ottelun.

Michel näki jälleen onnettoman ManU:n, vaikka joukkue toi kentälle kaikki tärkeimmät pelaajansa, mukaan lukien Juan Matan, joka ei saa pelata tässä ottelussa oltuaan aikaisemmin kaudella Chelsean pelaaja. Michel kuitenkin lähtee otteluun nöyränä, hän totesi alkuviikolla, että ”jos luulemme, että meillä on etulyöntiasema, niin epäonnistumme”.

Historia ei ole Olympiakoksen puolella. Manchester United on kotikentällään pelannut 11 kertaa kreikkalaista joukkuetta vastaan ja voittanut joka kerta. Olympiakos taasen on hävinnyt kaikki 11 vierailuaan Brittein saarelle. Tällä kertaa Manchester United on kuitenkin huonompi kuin vuosikausiin. Olympiakos ei ole edennyt Mestareiden liigan ensimmäiseltä pudotuskierrokselta sitten vuoden 1999.

Mestareiden liigan lohkovaiheessa United onnnistui vielä voittamaan kaikki kotiottelunsa, vastustajina olivat Real Sociedad, Bayer Leverkusen ja Shakhtar Donetsk.

Manchester Unitedilta loukkaantuneina ovat toppari Evans sekä keskikentän Nani. Olympiakokselta puuttuu vain puolustaja Siovas.

 

Perustelut vihjeelle

Manchester United on kehnossa jamassa, eikä viime aikojen tärkeissä peleissä ole ollut muuta kuin vastaantulija. Silti sen voittokerroin on parhaimmmilaan vain hieman yli 1.50. Olympiakos yhden maalin tasoituksella kertoimella 2.04 on hyvä veto.

Vihje: Olympiakos +1, kerroin 2,04 10Bet 

 

 

Veikkaussivut | Anssi