Manchester United - Real Sociedad 23.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Real Sociedad matkustaa Old Traffordille Manchester Unitedin kimppuun.

Manchester United – Real Sociedad, merkki 1, kerroin 
Manchester United – Real Sociedad (+1), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,55 | 4,20 | 7,00 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigassa pelataan tänään kahdeksalla pelipaikkakunnalla, Old Traffordilla yhteen iskevät Manchester United sekä vieraaksi saapuva espanjalainen Real Sociedad. Kahdesta ensimmäisestä Mestarien liigan ottelusta Manchester Unitedilla on alla voitto sekä tasapeli, maaleja Manchester United on viimeistellyt viisi kappaletta. Real Sociedadin urakka on puolestaan alkanut erittäin synkästi, sillä Real Sociedad on toistaiseksi saanut alleen vain kaksi tappiota. Materiaaliltaan Real Sociedad ei ole missään tapauksessa lainkaan Manchester Unitedin tasoa, vaikka Manchester United onkin ollut alkukaudella epätasainen. Materiaaliedusta on siispä turhaa keskustella enempää.

Manchester United palasi maajoukkuetauolta pelaamalla 1-1 maalein tasapelin Southamptonia vastaan. Tuloshan oli ehdottomasti selkeä pettymys, mutta Manchester Unitedin valmennus teki muutoksia puolustuslinjaan ja se itseasiassa kannatti. Manchester Unitedin puolustus toimi hyvin, joten siinä mielessä minkäänlaiseen paniikkiin ei ole syytä mennä. Manchester United on saanut hienoja tuloksia Mestarien liigan kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta, joten Manchester United on edelleen äärimmäisen vaikeasti voitettavissa etenkin kotikentällään.

Manchester Unitedin hyökkäyksessä Robin Van Persie sekä Wayne Rooney ovat maailmanluokan viimeistelijöitä eikä samanlaisia löydy valitettavasti vierasjoukkueen kokoonpanosta. Real Sociedadille on tietenkin mahtava asia se, että vierasjoukkue pystyy edes pelaamaan Mestarien liigan lohkovaiheessa. Vielä pistettäkään Real Sociedad ei ole pystynyt nappaamaan eikä vastustajan taso tule tänään ainakaan helpottumaan. Lähtökohtaisesti Manchester United on lähellä kotivoiton nappaamista.

Veikkaussivut | Tuomas