Manchester United - Southampton 11.1.2015 | United on kova kotijoukkue

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 01/11/2015
Jaa tämä...

Tammikuussa alkaa näkyä se, kellä on rahaa laajaan ja laadukkaaseen pelaajarinkiin ja kuka joutuu tulemaan toimeen vähemmällä

Pool on hieman petrannut

Manchester United ja Southampton ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, United on kolmantena pisteen Sotonia edellä. Joukkueet kohtasivat hiljattain Southamptonissa. Joulukuun kahdeksantena pelattu ottelu päättyi ManU:n voittoon 2-1. United oli kyllä onnekas ottelussa. Se sai pelissä aikaan vain kaksi laukasta maalia kohti ja Robin van Persie osui kummallakin kerralla. Soton vyörytti ottelussa ja ampui yhteensä viisitoista kertaa ottelussa ja neljä kertaa kohti ManU:n maalia, mutta silti se ei saanut pelistä pistettäkään.

ManU-ottelun aikoihin Southamptonilla oli menossa hankalampi vaihe. Se oli ennen Unitedin kohtaamista hävinnyt Manchester Citylle ja Arsenalille, ja hävisi vielä seuraavassa ottelussa kehnolle Burnleylle. Tämän jälkeen Soton on kuitenkin pelannut viisi ottelua ilman tappiota, esimerkiksi Chelsean kanssa se pelasi kotikentällään 1-1 -tasapelin.

Vain Chelsea Unitedia parempi kotijoukkue

Southampton on ollut selvästi ongelmissa liigan parhaimpia vastaan ja ainoastaan Chelsea on tällä kaudella ollut Mancherster Unitedia parempi kotijoukkue. Unitedin ainoat pistemenetykset kotikentällä ovat avauskierroksen tukkoinen tappio Swansealle sekä tasapeli kärkijoukkue Chelsean kanssa.

Unitedin pelaajarinki on pikkuseura-Southamptoniin verrattuna aivan ylivoimainen. Sillä on keskikentällä hurja määrä kovatasoisia vaihtoehtoja, rahaa on käytetty joukkueen vahvistamiseen. Manageri Louis van Gaalin hankalin valinta lienee se, että peluuttaako Wayne Rooneytä kentän keskellä vai ylempänä, missä hän on viime aikoina ollut tehokas. Michael Carrick, Angel Herrera ja Angel di Maria kaikki ovat valmiina keskikentälle ja Daley Blindkin saattaa jo olla pelikuntoinen pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Kaikki eivät mahdu kentälle yhtä aikaa ja ilmeisesti se jota lepuutetaan on varmaan mieluummin Radamel Falcao kuin van Persie.

Minne lähtee Schneiderlin?

Southamptonilla on hankalia kokoonpano-ongelmia. Kärkimies Saido Mane on loukkaantuneena, hän on tehnyt kolmessa viime liigaottelussa pelin ensimmäisen maalin. Erinomainen keskikenttämies Morgan Schneiderlin on jatkuvasti siirtohuhujen kohteena, yksi suosikki hänen uudeksi joukkueekseen on juuri United. Schneiderlin saattaa hyvinkin lähteä Sotonista muutaman päivän päästä.

Tässä vaiheessa kautta, raskaan joulurupeaman jälkeen, joukkueiden pelaajaringin laajuus alkaa näkyä. Unitedilla on edelleen useampi kovan luokan pelaaja paikalle kuin paikalle, mutta Sotonilla helpommin alkaa rasitus ja pikkuvammat näkyä kentällä. Unibet antaa ManU:n voitolle kertoimen 1.82, pannaan tämä kupongille.

Vihje: Manchester United, kerroin 1,82 Unibet