Manchester United - Stoke 2.12.2014 | United alkaa olla kunnossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/02/2014
Jaa tämä...

Angel di Maria liittyi loukkaantuneiden joukkoon, mutta kärkipäähän Unitedilla löytyy korvaajia

Pitkä lista loukkaantuneita

Manchester Unitedia kiusaavat loukkaantumiset. Viime viikonloppuna loistava Angel di Maria loukkasi nivusensa ja hän on varmasti sivussa tästä ottelusta. Muitakin poissaoloja on vielä pitkä liuta, lähinnä puolustukseen tulee aukkoja. Sivussa ovat edelleen muun muassa Daley Blind, Luke Shaw, Rafael ja Phil Jones. Wayne Rooneykin sai kolhun viikonloppuna, mutta hän lienee pelikunnossa. ManU:n pelaaja lista hyökkäyspäässä on niin pitkä ja tasokas, että siihen osaan löytyy korvaajia. Radamel Falcao saattaa tulla Stoke-otteluun aloitukseen.

Stoke oli viime kaudella kova kotijoukkue, mutta tänä vuonna tilanne on toinen. Se on kotiotteluiden sarjataulukossa häntäpäässä, mutta vierasotteluiden taulukossa kahdeksantena. Stoke on napannut tällä kaudella komeat vierasvoitot niin Tottenhamista kuin Manchester Citystäkin. Kaksi viimeisintä liigaottelua Stoke on hävinnyt. Viime viikonloppuna se hävisi 0-1 Liverpoolin Anfieldilla ja tätä ennen kotonaan 1-2 Burnleylle.

United on piristynyt

Manchester United on alkanut saada pelinsä kasaan, Louis van Gaalin työ alkaa pikku hiljaa tuottaa tulosta. ManU on jo noussut sarjataulukossa neljänneksi, se on voittanut kolme viimeistä ottelua. Edellinen kotiottelu oli viime viikonloppuna, ja siinä United pieksi Hullin 3-0 vakuuttavasti. Joukkueet olivat aivan eri tasolla. ManU on hävinnyt vain yhden kotiottelun tällä kaudella, kauden avausottelussa Swansea yllätti kohmeisen ManU:n 2-1. Chelseaa vastaan United pelasi Old Traffordilla tasan 1-1.

Viime viikonloppuna ManU:n hollantilainen kärkimies Robin van Persie teki pitkästä aikaa maalin loistavalla. Van Persie sai pallon Hullin rangaistusalueen rajan takana, siirsi pallon sivuun puolustajan ohi ja paukautti komeasti ylänurkkaan. Van Persie on aina ollut hyvä Stokea vastaan, hän on tehnyt kymmenen maalia yhdeksässä ottelussa.

ManU:lle vetolantit

Stoke on kaiken kaikkiaan ollut tällä kaudella pieni pettymys. Viime kauden vankka kotimenestys anoit odottaa petrausta tälle kaudella, mutta joukkue makaa putoamisrajan tuntumassa. Joukkueella on vielä loukkaantumishuolia. Keskikentän Steve Sidwell satutti polvensa viikonloppuna Liverpoolia vastaan ja hän on sivussa jopa kuusi viikkoa. Glenn Whelan tuli Sidwellin tilalle Pool-ottelussa, mutta hänkin loukkaantui ja istuu kentän laidalla. Muut Stoken poissaolot ovat Victor Moses, Robert Huth, Peter Odemwingie ja Dionatan Teixeira – kova puutoslista pienelle seuralle.

Manchester United on selkeä suosikki, voittokerroin on vain noin 1.40. United on selvästi noususuhdanteessa ja Stoke taapertaa. Hyvä veto on ManU -1 kertoimella 2.07, ManU:n yhden maalin voitolla veto häviää.

Vihje: ManU -1, kerroin 2,07 NordicBet