Manchester United - Tottenham 1.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/01/2014
Jaa tämä...

Tottenham matkustaa Valioliigan kärkikamppailussa Manchester Unitedin vieraaksi.

Manchester United – Tottenham, merkki 1, kerroin 1,80 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 1,80 | 3,60 | 4,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Manchester United sekä vieraaksi saapuva Tottenham iskevät yhteen kierroksen huippukamppailussa. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät peräkkäisiltä sijoituksista, sillä Manchester United on kuudentena sekä puolestaan Tottenham on seitsemäntenä. Molemmat joukkueet ovat keränneet saman määrän pisteitä, joten siinä mielessä mielenkiintoa tätä ottelua kohtaan riittää. Manchester United lähtee ehdottomasti kotonaan selkeänä ennakkosuosikkina tähän kamppailuun, sillä kotijoukkue on löytänyt erinomaisen pelivireen. Edelliset viisi ottelua ovat Manchester Unitedille tuottaneet yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella Punaiset voittivat Norwichin 0-1 maalein. Manchester Unitedin alakerta on alkanut pelaamaan omalla normaalilla tasollaan, sillä viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljässä kotijoukkueelle ollaan tehty kamppailua kohti maksimissaan yksi maali.

Tottenham voitti edellisellä kierroksella Stoken 3-0 numeroin, mutta siitä huolimatta vierasjoukkueen viime ajat ovat olleet todella vaikea! Tottenham vaihtoi hetki sitten valmentajaa, mutta tulosta se juurikaan ei ole muuttanut. Kyllähän Tottenhamilta kolme maalia Stokea vastaan oli erinomainen suoritus, mutta siitä huolimatta vierasjoukkue tarvitsee tekemiseensä huomattavasti tasaisempaa tasoa. Liian monessa ottelussa Tottenhamin peliesitykset vaihtelevat erittäinkin rajusti. Tottenham on itseasiassa kylläkin voittanut neljä edellistä vierasotteluaan, mutta vastustajien taso on ollut surkea luokkaa. Tottenhamin edelliset vastustajat vierasotteluiden osalta ovat olleet Southampton, Sunderland sekä Fulham. Southamptoniakin vastaan Tottenham voitti pitkälti sen takia, koska raitapaitojen puolustuis oli äärimmäisen epävarmaa porukkaa läpi ottelun.

Manchester United on löytänyt omaan tekemiseensä sellaisen tason, jota kotijoukkueen materiaalilla onkin helppoa lähteä vaatimaan. Manchester Unitedia eivät ole edes muutamat tärkeät loukkaantumiset haitanneet. Wayne Rooney on pystynyt ottamaan suurta vastuuta Manchester Unitedin kärjessä, vaikka Robin Van Persie on ollut jo melko kauan sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Wayne Rooneylla on ollut myös hieman loukkaantumisia, mutta suurella todennäköisyydellä hän pelaa tänään kotijoukkueen hyökkäyksessä. Nani, Van Persie, Marouane Fellaini sekä Phil Jones ovat selkeitä takaiskuja kotijoukkueen vahvuudelle, mutta Tottenhamin tilanne on vieläkin synkempi. Tottenhamilta sivussa suurella todennäköisyydellä tänään ovat Paulinho, Jermain Defoe, Andros Townsend, Younes Kabul, Jan Vertonghen sekä Sandro. Listaa voisi jatkaa vielä hieman pidemmällekin. Kotivoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas